Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere despre o tableta

leo 17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

4

• K1nderu

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am avut eu o tableta Serioux S700TAB cu procesor single core,ram512 si mergea bine un film pe net,facebook si ceva site-uri,oricum e o tableta low cost sa nu te astepti la minuni de la ea,numai bine!

Editat de DragosMarian
Link spre comentariu

Acum depinde si cat de pretentios esti,poate sa nu-ti placa multe lucruri la ea dupa ce o cumperi,eu zic ca e ok raport pret/calitate,se comporta bine pe elforum,intram eu cu S700TAB si mergea ok,dar mai bine ai spune si ce buget ai poate gasim ceva mai bun.

Uite ceva mai ok http://www.emag.ro/tableta-evolio-mondo-hd-cu-procesor-cortex-a9-dual-core-1-0ghz-7-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-android-4-2-jelly-bean-black-8803324100843/pd/DLPQCBBBM/?ref=others-interested_right-1_2

Editat de DragosMarian
Link spre comentariu

diferenta nu e mare la pret intre cele doua o sa optez pt cea de a doua ..totusi mai am o intrebare ..tableta are programul cu care lucreaza ea instalat sau trebuie sa il pun eu ??/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări