cristian_98 Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Cum se da mirorr la un fisier in Pdf? Am cautat pe net, dar nu am gasit ceva concret... Link spre comentariu
former_Alfred Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 (editat) Cu Acrobat Reader nu merge, încearcă cu Irfanview. Și există și unele imprimante la care ai în Properties opțiunea asta, dar la multe nu ai. E plin Internetul de soluții, nu știu ce zici tu că ai căutat. http://craftygoat.com/2006/11/printing_mirrored_text_on_any.html 1. Use your software Many software applications have mirror-image functionality built in. For example, Microsoft Word or Publisher can do mirror image text through the use of their Word Art tool. Just create your text as WordArt, then use the Flip Horizontal tool. Photoshop also has a Flip Horizontal tool. If you're not sure whether your desktop publishing software supports mirror images, try searching its help files for "mirror image" or "flip horizontal." 2. Print to PDF If your software doesn't support flipping objects, try the free pdf995 printer driver. It's a PDF generator, which means it takes your file (from Word, IE, etc) and "prints" or converts it to a PDF. Once you download and install the software, follow these steps to print a mirror-image item: [*]Choose PDF995 from the Printer Name drop-down. [*]Click the Properties button, and then the Advanced button. [*]On the Advanced Options page, expand the Document Options section, then the PostScript Options section. [*]Change the final list item to say Mirrored Output: Yes [*]When you tell it OK to print, it'll ask you where you want to save your PDF document. Pay attention to where you save it. [*]Two ads will pop-up (unless you splurge for the $9.95 paid version of the software). Just click Continue using the sponsored version on the first ad, and close the second. [*]Open your PDF file to see the mirrored (and, oddly, upside-down) output. [*]Print this to your printer and use it to transfer. Editat Iulie 22, 2014 de former_Alfred Link spre comentariu
former_Alfred Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 (editat) O altă soluție simplă ar fi să faci o captură de ecran a imaginii din .pdf-ul respectiv, cu combinația de taste Alt+Print Screen. În acel moment vei avea în Clipboard-ul Windows-ului o copie a ferestrei active (Acrobat Reader, să zicem). Apoi creezi un fișier bitmap nou, cu click dreapta --> New --> Bitmap Image pe care îl deschizi cu Windows Paint (sau Edit din meniul de context). În acel fișier dai ”paste” sau Ctrl+V la imaginea din Clipboard și îl salvezi ca .bmp, ca .jpg, .gif sau orice altceva permite Paint. În felul ăsta vei avea o poză la care poți să îi dai ”Flip Horizontal” sau ”Flip Vertical”, ca să obții imaginea în oglindă. Acea poză poate fi mărită sau micșorată după dorință, iar mărimea capturii de ecran poate fi și ea ajustată, dacă te joci din zoom-ul de la Acrobat Reader. Metoda asta ar avea avantajul că nu ai nevoie de nici un program nou, captura de ecran copiată în Clipboard cu Alt+Print Screen și prelucrarea imaginii în Windows Paint sunt realizabile cu componentele incluse în instalarea inițială de Windows. Editat Iulie 24, 2014 de former_Alfred Link spre comentariu
one Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Ce inseamna "sa dai mirror" ? Sa printezi inversat sau sa transformi pdf-ul? Daca driverul imprimantei tale nu iti ofera posibilitatea sa printezi in oglinda, atunci solutia este sa refaci pdf-ul cu un printer virtual, cum ar fi pdf995 sau CutePdf writer. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 sau cu pdf creator(imprimanta virtuala) pe care il folosesc de peste 1 an de zile. Link spre comentariu
cristian_98 Postat August 5, 2014 Autor Partajează Postat August 5, 2014 Salutari. Am rezolvat cu PDF ARHITECT 2. Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
pinky Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Sau mai simplu, instalezi driverul Post Script ( PS ) al acelei imprimante. Link spre comentariu
cristian_98 Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Chiar nu am incercat, nici nu stiam ca are un driver PostScript. Link spre comentariu
former_Alfred Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 La mine e mai grav, eu am driver-ul PostScript instalat, dar nu văzusem opțiunea Mirror Image trecută pe ”No”. Cred că mi-a rămas retarderul cuplat Link spre comentariu
cristian1961 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Cum e cu post scriptul asta , ca sunt in ceata . Inteleg ca e un format vectorial care are multe facilitati da nu am gasit nici un editor in care sa deschid fisiere din astea si sa editez textul si imaginile si sa salvez la loc. Am inteles ca se face ceva cu gost-ul dar asta nu e vizuat si nu stiu ce comenzi are. Am citeva fisiere in post script dar nu le pot vedea . irfanview nu ofera multe aici , si nici nu prea merge la mine. tot face figuri , nu stiu de ce. Link spre comentariu
pinky Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Nu stiu la ce faci referire, dar noi facem referire la asta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum