Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator mixer 10MP5 Schema

Postări Recomandate

Am achizitionat de curand acest preamplificator romanesc 10PM5 si as dori foarte mult daca aveti schema lui sau orice informatie de a lui:

Carte tehnica cu specificatii schema electrica mod de conectare cu cine se conecta etc intelegeti voi!

Vreau sa il resataurez mai ales ca am cumparat si 2 Amplificatoare AM1100

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Va multumesc in avans!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oltean24

8

• remus68

2

Nu e nici o problema!

Puteti sa le puneti toate de cate dispuneti o sa pun si poze cu interioru!

Din pacate preul e inca in drum spre mine saptamana viitoare o sa pun poza cu el dar vroiam sa am deja schema pana atunci!

Link spre comentariu

As dori sa stiu tot ce se poate sti despre acest preamplificator chiar si informatii gen primul an in care a aparut eventual daca a aparut "o line audio" in acest gen.

Absolut orice raport semnal /zgomot distorsiuni etc semnal maxim de intrare sinus maxim iesire...astept pretioasele informatii!

Link spre comentariu

Nimic?Nici o schema?

Miercuri cred ca ajunge la mine o sa ii fac poze si cu interiorul dar cred ca nu asta e problema schema  nu e conditionata de acest aspect cine o are poate sa o ataseze!

Link spre comentariu

Astazi a venit preamplificatorul l-am desfacut  i-am curatat potentiometrii si am facut cateva poze .sper sa prezinte interes...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Momentan trebuie sa fac rost de niste cabluri din5 pini am vazut cum sunt legati nu sunt in ordinea aceea drapta iesire stanga intrare ci este mijloc masa 1 pin canal stanga 5pin canal dreapta!Deocamdata inca astept o schema la el si manualul de utilizare si daca mai pot face o cerere chiar aici as dori si manualul de utilizare de la AM1100 schema o am ca am inteles ca cu ele erau combinate atasez aici schema ca poate cineva e interesat!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

detin deja doua AM1100 si sunt la marian la restaurat in curand o sa fie un topic separat ce si cum s-a facut ptr cei interesati!

Astept pareri opinii si schema la preamplificator si manualele de utilizare la ambele !Stima.

Link spre comentariu

Nu am gasit nimic pe nicaieri pe net .

Poate numai cineva care a fost propietar cand se dadea schema si manualul de utilizare ce mai timpuri acum nu iti mai da nici  instructiuni daraminte schema electrica.

Ma adresez ca ma gandesc ca poate a lucrat cineva pe la electronica industriala!Oricum mie imi place interiorul frumos lucrat!nu s-a facut economie la nimic  imi place trafu perfect ecranat cum numai la firme cu pretentii vezi asa ceva..astept.....

Link spre comentariu

Azi am facut cablurile cu mufa din si rca si din jack si i-am facut proba :

E varza are un bazait si un brum si se aude ca si cand ai asculta pe  radio cu bateriile pe duca cred ca toti condesatorii trebuiesc schimbati.

Can apesi pe prezenta volum ii mai ia din basi  si se aude si mai naspa 

Potentiometri curatati superficial de mine caraie de mai sa sparga difuzoarele cand o sa am timp o sa ii dau jos si o s acurat cu alcool sanitar si apoi o sa le pun vasilina siliconica din aceea alba spre incolor sa vedem ce rezultate sunt atunci.E multa munca la el si nu dispun de esr metru dar oricum va trebui schimbati condesatorii electrolitici.

O intrebare cei ceramici sau cei din plastic sunt tot la fel de prosti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări