Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Salut! , am achizitiuonat un difuzor dibesiti de 15" si acum ma gandesc la o incinta perfecta,as vrea cateva scheme cu ce mai buna incinta... - Producator: Dibeisi - Model: G1502- Frecventa in raspuns: 20Hz-3KHz- Impedanta: 8 Ohmi- Putere maxima: 200W- Sensibilitate: 92dB- Diametru exterior: 380mm- Inaltime: 140mm- Diametru magnet: 112mm- Greutate magnet: 1.2Kg- Greutate difuzor: 2.8Kg Eu as opta pentru o incinta astfel: aceasta incinta e pentru dif de 18",Are cinva o schita cu o incinta potrivita pentru diful ala si asemanatoare cu incinta de mai sus? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Mai bine faci o incinta inchisa de vreo 80l ,difuzorul,acela nu are parametri de aceea nu-ti da nimeni sfaturi uite aici cate incinte vrei tu http://forum.speakerplans.com/poweraudio-romania-map-of-speaker-plans_topic48256.html dar nu stiu daca rezultatul te va satisface mai bine il vinzi mai pui cativa banuti si iti ei p.audio hp15w eu am 2 si sunt foarte multumit de ele Salut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum