Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modem adsl

radue

Postări Recomandate

Pt cei care au internet prin clicknet, si nu numai...Am clickent, varianta cu modem pe care il instaleaza ei ( ethernet ), numai ca eu mi l-am instalat, configurat, eu pt ei fiind doar un utilizator care are internet cu modem pe usb ( cu alte cuvinte am facut eu rost de un asa modem ).Acum ceva timp am facut o prostie, prin care l-am setat ca sa intre in pagina de configurare doar daca introduc parola si username-ul pt modem. Am incercat pe cele default, dar nu merge, iar eu nu am modificat in vre-un fel aceste date, deci ar trebui sa fie acele default.Se poate restarta cumva modemul "hardware" ? Adica sa-l resetez la datele din fabrica, si sa mai fac odata setarile ? Sau ar trebui sa-mi iau altul nou ?Are el vre-o chestie pe care s-o schimb ca biosul de la calculator, adica sa se restarteze ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• vlad_2770

2

Vizitator frozen_hell

Eu am avut un router de la zxyEL odata si din cate tin minte avea un button de reset si cred ca si ADSL Gatewayul pe care il ai are unul, uita-te pe imaginea din atach.

Link spre comentariu
Vizitator frozen_hell

...ca un fel de adncitura in genul unui buton inuntru. Sa fac rost de o camera si pun o poza.

Incerca sa bagi ceva cu care sa impingi, daca e un buton si ai noroc poate dai reset si oricum nu ai cum sa strici nimic - astia nu isi fac warerurile sa poata fi stricate din user mode.
Link spre comentariu

Multumesc mult.Cu toate ca am cd-ul cu manualele in multe limbi ale modemului nu mi-a sarit deloc in ochi acea sectiune...chiar daca pe cel din engleza l-am cam rasfoit detaliat de cateva ori.Multumesc mult inca o data.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări