radue Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 Pt cei care au internet prin clicknet, si nu numai...Am clickent, varianta cu modem pe care il instaleaza ei ( ethernet ), numai ca eu mi l-am instalat, configurat, eu pt ei fiind doar un utilizator care are internet cu modem pe usb ( cu alte cuvinte am facut eu rost de un asa modem ).Acum ceva timp am facut o prostie, prin care l-am setat ca sa intre in pagina de configurare doar daca introduc parola si username-ul pt modem. Am incercat pe cele default, dar nu merge, iar eu nu am modificat in vre-un fel aceste date, deci ar trebui sa fie acele default.Se poate restarta cumva modemul "hardware" ? Adica sa-l resetez la datele din fabrica, si sa mai fac odata setarile ? Sau ar trebui sa-mi iau altul nou ?Are el vre-o chestie pe care s-o schimb ca biosul de la calculator, adica sa se restarteze ? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 spune ce model este modemul ca sa poti primi informati!! Orice dispozitiv care primeste parola se poate reseta. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2006 SpeedTouch 546 http://www.speedtouchdsl.com/prod546.htm Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Nu stie nimeni ?Totusi s-ar putea sa-l schimb cu unul wireless, dar nu este deloc sigur...asa ca va rog, daca puteti sa ma ajutati. Link spre comentariu
Vizitator frozen_hell Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Eu am avut un router de la zxyEL odata si din cate tin minte avea un button de reset si cred ca si ADSL Gatewayul pe care il ai are unul, uita-te pe imaginea din atach. Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Ala e butonul de on/off...Am vazut ca are o chestie un pic ciudata, ca un fel de adncitura in genul unui buton inuntru. Sa fac rost de o camera si pun o poza. Link spre comentariu
Vizitator frozen_hell Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 ...ca un fel de adncitura in genul unui buton inuntru. Sa fac rost de o camera si pun o poza.Incerca sa bagi ceva cu care sa impingi, daca e un buton si ai noroc poate dai reset si oricum nu ai cum sa strici nimic - astia nu isi fac warerurile sa poata fi stricate din user mode. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Snake citeste la pagina 99 din pdf-ul modemului: http://www.speedtouchdsl.com/pdf/Manual ... rGuide.pdf acolo iti arata unde este butonul de restart. Incerc sa atasez o poza. Trebuie sa tii apasat nimim 7 secunde! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 10, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Multumesc mult.Cu toate ca am cd-ul cu manualele in multe limbi ale modemului nu mi-a sarit deloc in ochi acea sectiune...chiar daca pe cel din engleza l-am cam rasfoit detaliat de cateva ori.Multumesc mult inca o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum