Vizitator Teo21Din Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Treaba sta in felul urmator : prin luna martie am modificat iluminatul din interior la cineva cu un Astra G. Totul a fost facut pe leduri mai putin becul de la displayul din bord care a ramas cel original insa am aplicat folie rosie (de stopuri) peste el. Respectivul ma suna spunandu-mi ca nu ii mai apar kilometrii in bord ci doar cateva linii. Initial m-am gandit ca e posibil sa fie declipsate clemele de la metalul ce tine displayul. Am desfacut bordul (am si inlocuit becul cu unul leduri) si nu am observat vreo neregula la clemele amintite insa cand am scos displayul am observat ca guma de contact era usor deformata si nu calca pe tot displayul. Am da-to jos , curatat contacte cu alcool izopropilic , pusa in toate pozitiile , am pus si un fel de presa intre metal si display (o bucata de scobitoare turtita) pentru a tine displayul lipit de guma. Nimic! Singurul rezultat a fost ca am reusit sa mai aprind cateva linii pe display. DIsplayul este bun , cu metalul dat jos am reusit sa aprind toate liniile (cu greutate , nu toate erau al intensitate maxima dar se vedeau). Ce pot sa ii fac? Guma de contact din bord nu cred ca vinde cineva separat , pot confectia guma din alta mai mare taiata la dimensiunile acesteia? Astept ceva solutii din partea dvs. Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum