TESSLA Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Si mie mi s-a parut ca e cam "lata" imagine...dar tv-ul a ajuns a proprietar. Cand o sa se mai defecteze, umblu si acolo. Multumesc mult pentru indicatii. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Evitati acest reglaj propus de d-l dan cod , 101/100 miezul se va sparge nefiind miscat de atatia ani...Va spune unul patit...imaginile prezentate arata clar ca tubul are o uzura importanta...Puteti incerca regenerarea sau puteti reduce cond. de recuperare la valoarea de 2,2nF/1600V...urmarea va fi reducerea usoara a dimensiunii pe orizontala si cresterea usoara a luminozitatii... Link spre comentariu
TESSLA Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Pai am regenerat deja tubul, ca inainte imaginea era mult mai intunecata. Acum se vede chiar bine....oricum, mult mai bine decat inainte. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Din imagine mai este un defect.(la partea de sus ,baleiajul pe verticala) Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) Evitati acest reglaj propus de d-l dan cod , 101/100 miezul se va sparge nefiind miscat de atatia ani...Va spune unul patit...imaginile prezentate arata clar ca tubul are o uzura importanta...Puteti incerca regenerarea sau puteti reduce cond. de recuperare la valoarea de 2,2nF/1600V...urmarea va fi reducerea usoara a dimensiunii pe orizontala si cresterea usoara a luminozitatii... Nu stiu daca e buna solutia reducerii capacitatii condensatorului de recuperare.Intreruperea condensatorului,scaderea capacitatii lui duce la "bulirea"instantanee a BU-ului.Poate ca ar fi bine de verificat condensatorul C605 legat in serie cu bobina de deflexie pe orizontala.Posibil sa fie devalorizat. Editat Iulie 20, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) Ce sa mai verifice , daca TV_ul a ajuns la ... proprietar ? 50 de postari pentru un amarat de A/N. Editat Iulie 20, 2014 de leoncris Link spre comentariu
Nonny149 Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Chiar si regenerat ,tubul e cam pe duca dupa cum apare in fotografii.Are albul argintiu. In calea comuna are un semireglabil din care se poate ajusta sau mari nivelul de alb. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 (editat) Ce sa mai verifice , daca TV_ul a ajuns la ... proprietar ? 50 de postari pentru un amarat de A/N. Amaratul de A/N este .....''temelia'' depanari tv..... Editat Iulie 22, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 (editat) Pe firul de FIT de la TV18 la intrarea TK erau montate 2 rezistente in serie.Defectarea acestora sau numai uneia dintre acestea (in general din cauza condensului) dadea defectul asta. Editat Iulie 22, 2014 de cristybadea Link spre comentariu
former_Alfred Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 (editat) Amaratul de A/N este .....''temelia'' depanari tv..... Asta pentru noi, care am început depanarea în urmă cu 25-30 de ani. Dar pentru cei care încep astăzi cu LCD-uri, nu le-ar mai folosi la nimic experiența depanării etajelor de baleiaj orizontal cu transformator de linii. 30 de ani de experiență (cu care pot să mă laud și eu, dar m-aș lăuda degeaba ) sunt egali cu zero, când la TV-urile actuale cu LED-uri nu mai există nici măcar invertoarele de la CCFL-uri. E o epocă apusă și ne facem degeaba un titlu de glorie din faptul că am trecut prin ea. Așa ajungem niște moșnegi de care puștimea râde pe ascuns, exact prezentând experiența noastră drept ”temelie” care de fapt lor nu le-ar mai folosi la nimic. Lumea s-a schimbat și noi tre'să ținem pasul, nu să încremenim în autoadmirația realizărilor noastre de pe vremuri. Editat Iulie 22, 2014 de former_Alfred Link spre comentariu
leo 17 Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 pe acele tv a/n am invatat aproape toti Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 (editat) Asta pentru noi, care am început depanarea în urmă cu 25-30 de ani. Dar pentru cei care încep astăzi cu LCD-uri, nu le-ar mai folosi la nimic experiența depanării etajelor de baleiaj orizontal cu transformator de linii. 30 de ani de experiență (cu care pot să mă laud și eu, dar m-aș lăuda degeaba ) sunt egali cu zero, când la TV-urile actuale cu LED-uri nu mai există nici măcar invertoarele de la CCFL-uri. E o epocă apusă și ne facem degeaba un titlu de glorie din faptul că am trecut prin ea. Așa ajungem niște moșnegi de care puștimea râde pe ascuns, exact prezentând experiența noastră drept ”temelie” care de fapt lor nu le-ar mai folosi la nimic. Lumea s-a schimbat și noi tre'să ținem pasul, nu să încremenim în autoadmirația realizărilor noastre de pe vremuri. Foarte corect , dar sa nu uitam ca nu au disparut toate CRT_urile , LCD_urile acopera 60% , iar LED_urile sunt abia la inceput. Partea rea este calitatea din ce in ce mai proasta a componentelor . Editat Iulie 23, 2014 de leoncris Link spre comentariu
Nonny149 Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Produsele actuale au fiabilitate controlata. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Produsele actuale au fiabilitate controlata. De ... China . Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Asa de controlata ca aerul din masina mea.Conditionat........de temperatura de afara.Cald afara cald inauntru,frig afara frig inauntru.Legat de depanare eu am inceput cu repararea celor cu lampi apoi au urmat restul.A fost perioada romantica.Dar ne adaptam din mers.Multi au inchis tarabele sau s-au reprofilat.Eu merg inainte si sunt multumit ce si cum fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum