klauss00 Postat Ianuarie 23, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Valori tensiuni Link spre comentariu
klauss00 Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Tuburile sunt 7A4, type 56 și 6s4s Link spre comentariu
tm07uxo Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Tuburile 27 ,56 , 76, 6SN7 sint cele mai potrivite tuburi ptr, etajele de intrare .....in configuratie similara folosesc ca etaj final tubul 6A5G ....echivalent cu 6s4s sovietic sau 2A3. Brum zero ... filament alimentat cu tensiune alternativa...Am avut si tub 6S4S Svetlana NOS cica de firma...? cu inca patru prieteni insa toti am avut ghinion ptr. ca dupa cc. 6-7 luni nu mai aveam electroni in catod.. D-Le KlaussOO poate odata va inpiedicati de tuburile 6A5g ne cunoscute aici pe forum... 1 Link spre comentariu
klauss00 Postat Februarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2023 Atasez schema finala Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Dl KalussOO sunteti un profesionist desavarsit! Aproape toate persoanele de pe acest forum NU posteaza schema finală - sau o posteaza fara valori ale componentelor. Multumim! Link spre comentariu
fcon Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 La 13.02.2023 la 10:59, klauss00 a spus: Atasez schema finala Una peste alta, ma bucur atunci cand cineva finalizeaza un proiect, indiferent de durata... Parerea mea personala este ca una dintre hibele noastre, ca popor, este ca ne entuziasmam rapid, insa (aproape) niciodata nu ducem un proiect de la A la Z (asta... dupa 40 de ani de munca si observatie destul de atenta a societatii)... ---------------------------- Un singur lucru: indiferent de rezultatul constructiv/auditiv final/propriu, daca nu ati facut cel putin o auditie comparativa cu alte amplificatoare de acelasi tip... nu veti putea trai/dormi linistit, mai ales in masura in care ati investit mult, din toate punctele de vedere, in cautari/ambitie/dorinte... In aceasta idee, eu admir in mod deosebit pe cei din alte meleaguri, care reusesc sa faca intalniri/show-uri la nivel national, chiar daca sunt, uneori, neconventionale, insa, cu atat mai mult, importante pentru socializare, impartasirea opiniilor si, de ce nu, pentru educarea si diversificarea gusturilor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum