xragon Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 as vrea si eu sa programez picuri si sa scap de corvoada unelor ic-uri , care programand un singur pic scapi de toata polatea de ic-uri. dar pentru inceput as vrea sa stiu ce pic se folosesc mai des , mai uzuale , sa ma ajutati sa imi cumpar un programator usb nu perfect ca altfel mi-as vinde masina dar nici slab in jurul 200-300 lei . Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Ia-ţi un Pickit3, e sub 200 de lei şi ai confortul soluţiei originale de programare şi debug. http://ro.farnell.com/microchip/dv164131/debug-express-pickit-3-pic-dspic/dp/1686530 Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 pentru un incepator e buna si o clona de pickit 2 se gaseste pe forum , su nu cred ca e mai mult de 70 de lei Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) As zice ca in general *) regula e invers - pentru un incepator alegi varianta cea mai usoara (de exemplu, cea mai bine suportata de producator). Pickit2 nu mai e suportat de microchip. Daca xragon alege din greseala un controller nesuportat de pickit2, se cheama ca a tras lozul necastigator. *) spun in general, pentru ca de data asta probabil nu va fi cazul - controllerele pentru care se gasesc proiecte sunt inca suportate de pickit2, dar... O varianta "intermediara" ar fi o clona de pickit3 de la chinezi (ebay). PS @xragon - in capu la sectiune exista un topic luuuung despre programare de PIC-uri. Cred c-ar fi trebuit sa citesti/postezi acolo. Editat Iulie 18, 2014 de Liviu M Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 sunt sigur ca , ca incepator o sa aleaga de alde F628 si F84 care sunt suportate , o multidunie de scheme simple sunt pe baza lui 628 dar ramane la latitudinea lui ce anume vrea mi-aduc aminte cand am adus in discutie subiectul clonei lui Suky , pickit2 (cred ca am fost primul pe aici , nu ca ma-s lauda) mi s-a zis ca totusi sa nu o fac ca poate vreau mai mult , ca ar fi bine sa fac varianta cu eeprom etc , si uite ca a ramas o clona destul de apreciata si chiar destul de vanduta pe aici Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2014 deci in concluzie pentru un incepator ar trebui sa iau un pickit2 de pe forum , asigurandu-mi familiile de ic-uri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum