Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC

Postări Recomandate

as vrea si eu sa programez picuri si sa scap de corvoada unelor ic-uri , care programand un singur pic scapi de toata polatea de ic-uri. dar pentru inceput as vrea sa stiu ce pic se folosesc mai des , mai uzuale , sa ma ajutati sa imi cumpar un programator usb nu perfect ca altfel mi-as vinde masina dar nici slab in jurul 200-300 lei .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

As zice ca in general *) regula e invers - pentru un incepator alegi varianta cea mai usoara (de exemplu, cea mai bine suportata de producator). Pickit2 nu mai e suportat de microchip. Daca xragon alege din greseala un controller nesuportat de pickit2, se cheama ca a tras lozul necastigator.

*) spun in general, pentru ca de data asta probabil nu va fi cazul - controllerele pentru care se gasesc proiecte sunt inca suportate de pickit2, dar...

O varianta "intermediara" ar fi o clona de pickit3 de la chinezi (ebay).

PS @xragon - in capu la sectiune exista un topic luuuung despre programare de PIC-uri. Cred c-ar fi trebuit sa citesti/postezi acolo.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

sunt sigur ca , ca incepator o sa aleaga de alde F628 si F84 care sunt suportate , o multidunie de scheme simple sunt pe baza lui 628 dar ramane la latitudinea lui ce anume vrea

mi-aduc aminte cand am adus in discutie subiectul clonei lui Suky , pickit2 (cred ca am fost primul pe aici , nu ca ma-s lauda) mi s-a zis ca totusi sa nu o fac ca poate vreau mai mult , ca ar fi bine sa fac varianta cu eeprom etc , si uite ca a ramas o clona destul de apreciata si chiar destul de vanduta pe aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări