Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme modul inchidere din telecomanda

Vizitator Xenion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

5

• Abram Burel

1

Vizitator Xenion

Da, intelegi bine. Ford Mondeo '97. Daca stii cum se leaga "the proper way", te rog, impartaseste-ne si noua.Schemele electrice gasite pana acum nu mi-au fost de folos, in Autodata aparand un actuator cu 7 (!) fire si, din cate am inteles din cautarile mele de pana acum, actuatoarul din usa soferului (si a pasagerului daca inchiderea centralizata poate fi actionata si de pe aceasta) ar trebui sa aibe 5, iar eu am 6. :rolleyes:Evident ca legarea ar fi trebuit facuta la "Central Locking Module", da' cum nu stiu exact unde e asta si nici semnificatia pinilor, am ales metoda experimentarii pe usa.

Link spre comentariu

da' totusi ce e "motor lock inside the front door"? Sunt cumva switch-urile din actuator?

inseamna motorul din modulul din usa fata..de ai aziceam eu sa intrerupi firele ... in fine..bine ca ai rezolvat
Link spre comentariu
Vizitator Xenion

@sirius: La mine firul portocaliu/violet (sau albastru, nu sunt sigur de nuanta) e +12V permanent. Pentru incuiere am alb/albastru si pentru descuiere galben/verde (daca ma slujeste memoria bine). E vorba de firele din usa; e posibil sa fie de culori diferite firele care merg de la usa la "Central Locking Module"? Oricum, din cate am inteles, Ford nu sunt deloc consecventi in ceea ce priveste pastrarea culorii firelor, chiar si pentru acelasi model.@niq_ro: Si atunci "electric motor" din aceeasi schema ce mai e?Inca nu am rezolvat-o (ma rog am "rezolvat-o" intr-un fel ca am ars un tranzistor in timpul experimentelor mele :d), insa in weekend o sa incerc sa-i pun un "delay timer" sa tina releele cuplate macar 1 secunda cand primeste un semnal (am inteles ca si alarmele fac asa - tin comanda ~0.7s indiferent cat este tinut butonul apasat).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări