giongiu Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Caseta servodirectie, pierde lichid pe la axul volanului, de cativa ani. Tot de atunci, completez cand e nevoie. In ultimul timp insa, pierde din ce in ce mai mult. De pe alte forumuri am inteles ca nu exista chit de reparatie, Dacia recomandand schimbarea casetei, care noua costa peste 15 milioane lei vechi. Am inteles insa, ca unii s-au incumetat si au reparat caseta, schimband ceva simeringuri. Daca cineva a reconditionat o astfel de casta, il rog sa posteze unde, la ce pret, cu ce rezultate. Multumesc anticipat pentru orice informatie. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Salut, Printre multe altele ma ocup si de reconditionat casete la pretul de 280 lei,suma la care se adauga pretul simeringului cu pricina care nu sare de 20-30 lei,in functie de producator. Nu demontez casetele de pe masina si nu din fudulie ci din cauza starii de sanatate,le primesc prin curierat iar daca dupa demontare consider ca are uzuri mari si nu mai poate fi reconditionata nu percep niciun comision pentru demontare interna. Garantia lucrarii este de 6 luni dar pana acum nu am avut nu am avut reprosuri de la nimeni si ma ocup de acesta operatie de vreo 10 ani. Atentie,multi le demonteaza si folosesc simeringuri de pe la tot felul de pompe de apa si cate si mai cate utilaje dar daca simeringul nu este destinat sa functioneze in prezenta de ulei si presine,cedeaza in foarte scurt timp,plus ca simeringul respectiv are guler dublu,nu este un simering normal. Mai exista varianta sa cumperi kit-ul de reparatie cu toate simeringurile si oringurile de pe caseta,numai ca te duce la aproape 200 euro plus ca trebuie neaparat mana calificata si scula pentru extras simeringul de la mijlocul casetei. ...sau mai poti cumpara caseta SH si dupa cateva luni te trezesti ca ai ajuns de unde ai plecat. Ti-am expus toate variantele,acum ramane sa alegi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum