Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Android si pickit2

crocobaurul

Postări Recomandate

Cum poti programs PIC cu tableta cu android?Pana acum am descarcat free Dosbox. Merge surprinzator de nine acest emulator DOS.Cum faci sa folosesti USBul?Or exista programe sub DOS pentru Pickit2?Sau merge instalat vre un Windows......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• crocobaurul

1

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

am citit undeva ceva de   genul ca mergea  programat   de pe  telefon  cu sistem de   operare  android  placuta aia arduino, arduino sau pickit2 cam tot aceasi treaba e pana la urma.... In primul  rand iti trebuie un cablul de  date numit usb on to go dupa care  aplicatia pentru android. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

In principiu se poate face un program pentru Android care sa mearga cu PicKit.

Pe de alta parte, cred ca se poate face si un programator (chiar si Arduino ADK.), altul decat PicKit, care sa mearga cu un program dedicat Android. 

E nevoie de Android versiunea mini 3.1.

Ar fi o buna tema pentru cine vrea sa se distreze facand un program Android, eu ma gandeam la ceva asemanator pentru AVR dar nici pentru PIC nu-i rau.

Editat de one
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări