florinellll Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 (editat) Orange Nivo OS Android Problema cu care m-a confrunt este ca nu trece de faza Recovery mode... Ce sfaturi imi dati? Chestii de genul "mergi la service" nu ma intereseaza Cu stima Editat Iulie 17, 2014 de florinellll Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Incearca sa-i rescrii firmware-ul. Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 un nr de telefon sa discutam Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 V-am raspuns la PM, scriu si aici: am unul identic in lucru, din cate am inteles se poate face doar cu jtag-ul. Din pacate nu detin un Riff box (sau altul) pentru a si incerca aceasta varianta..... Pentru rescris softul mai este un tool pentru procesoarele celor de la qualcom dar, din cate am inteles, fara imaginea firmware-ului nu se poate face nimic. Iar imaginea acelui firmware o au chinezii de la CoolPad sau cei de la Orange. Ambiii sunt "zgarciti" in a oferi publicului larg astfel de fisiere..... Link spre comentariu
florinellll Postat Iulie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2014 L-am rezolvat la Orange pe garantie Am fost direct la service si in 1 ora a fost ca nou Vrajeala de cartier ""v-am schimbat placa de baza ,e ca nou"'lasa mosule ca nu m-am nascut ieri, zi mai bine ca l-ai resoftat . Multumesc oricum @riderinblack_tm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum