MDshelll Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Am aceasta schema, vreau ca circ acesta sa emita semnalul de la un mic pe care sa il receptioneze un alt circ.. practic va fii un mic wireless, doar ca nu stiu sg daca fctioneaza si practic.Voi ce parere aveti? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 De functionat va functiona, dar nu pe raza de o mila (adica 1600m) cu un BF199. Oricum vezi ca la sectiunea asta mai sunt scheme postate, alea sunt si verificate. Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Am facut eu emitatorul asta si functioneaza! Apropo daca atingi antena emitatorului se dezechilibreaza oscilatorul si nu va mai emite pe acea frecventa :snakeman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Normal ca e instabil, nu are o separare fata de antena. Dar merge. Depinde si ce vrei de la el. Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Vreau ca acest montaj sa fie in interiorul unui microfon, iar in mixer sa am un receptor pus pe frecventa pe care emite imi ajunge daca merge 50m, e perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum