Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCA - USB

Vizitator Thorp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

mi-e teamă că nu există aşa ceva.poate scart-usb, ceva, dar rca...în primul rând că pe rca-uri trimiţi semnal analogic, iar usb e pentru semnal digital, deci între cele 2 mufe trebuie să fie un convertor, ceva, care depinde de tipul semnalului disponibil la rca-urile sus-pomenite...în al doilea, pentru treaba asta trebuie un circuit cu un DSP oarecare, exact ca în cazul tv(fm) tunerelor externe, pe usb...şi... dvd cu ieşire video pe rca... parcă nu prea există. audio se poate, intrari video sau audio rca, există, dar ieşire... se folosesc scart pentru ieşiri, de regulă.poate un convertor scart-vga, sau scart-dvi, dacă vrei să legi un dvd-player cu un monitor lcd... caută în hardwarebook (îţi găseşte google linkul exact), s-ar putea să găseşti acolo aşa ceva...

Link spre comentariu
Vizitator Thorp

Deci , dvd-ul are iesire RCA, Svideo si euroscart... TFT-ul are doar intrare USB. Eu i-am facut un adaptor de pe RCA pe usb. Merge dar .. am o imagine de o calitate proasta, si sunet suficient de bun. Pe Svideo nu merge deloc. TFT-ul are si o mufa jack pt antena.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări