Vizitator MiNnoW99 Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Salut! As avea nevoie de un dif. de bas pentru o cutie de 27 L, deschisa. Ce imi recomandati? ...pentru casa mi-ar trebui. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Da mai multe detalii privind acest aspect, daca doresti sa fie de un anume diametru (ex:8 inch), cam ce suma esti dispus sa dai pe el, etc :smt003 Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 oh...am uitat sa spun ce diametru. Diful trebuie de 20 cm, si nu trebuie sa aiba pretul mai mult de 80 RON... Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 pt 80 ron nu vei lua un difuzor de calitate. In banii aia iti intra o chinezarie, dar nici aia nu va fi prea buna pt subwoofer. Un dif cat de cat calitativ ar fi pa800, dar si acesta este specializat mai mult pt fullrange. Pretul lui este in jur de 150ron. Ar mai fi o varianta destul de ieftina (120ron) 8BR40 de la beymaMai bine aduna bani decat sa iei ceva prostie de difuzor :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Mersi pentru raspuns!...am sa cumpar un 8BR40. Pare un dif. bun... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Este un dif exceptional Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum