Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG Superslim sasiu cw62b

robert1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

10

• Toni Marginean

3

• palcu ion

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Referitor la sasiul din semnatura, stiu ca multe d-astea slim raman fara tuburi, si decat sa ramai cu sasiul in camara , mai bine mi-l vinzi mie pe 50 lei.Sau poate ai un sasiu 102s cu traful linii defect......ca am eu traf bun.   :rade: N-am sa dau 100 lei pe un sasiu, cand tot tv-ul face 150 lei. Si chiar si cu alt sasiu, tubul slim nu cred ca mai merge mai mult de 1 an sau 2. Deja are 7 ani in spate. Sau care vreti, va dau tub samsung slim la 50 lei, ca sunt eu mai generos din fire  :dsgfds

Referitor la TDA4863Aj, scrie Philips pe el, cum scrie pe toate.....de unde sa stiu daca e stift sau nu? Ca de incalzit, toate se incalzesc tare.

Am pus odata unul recuperat pe un eboda si tot se incingea. I-am pus apoi un radiator cat jumatate de televizor si a mers bine  :rade:

Referitor la tv-ul asta LG, pot sa conectez un cooler la iesirea de 6,5v chopper? pateste ceva? coolerul are un consum de 0,12A la 12v.

Editat de robert1000
Link spre comentariu

I-am pus un cooler de 12v alimentat la un traf mic de 9v, am aprins tv-ul si coolerul raceste foarte bine radiatorul. M-am uitat la el, l-am stins, dupa 10 min l-am aprins si dupa 2-3 secunde au aparut celebrele linii RGB in partea de sus a ecranului. Deci a crapat tda-ul  :rade:

Am masurat tensiunea de alimentare pe ic-ul defect si am avut surpriza sa fie +15 si -14. Am masurat tensiunile tda apoi cum pleaca din traf linii imediat dupa diode si e la fel. Am scos ci-ul afara, si fara el am +16 -15. De ce nu sunt la fel tensiunile?  :nerv

Link spre comentariu

Daca nu e consum pe barele de tensiune , nu e normal sa creasca tensiunile ??

Postat Ieri, 20:59

Eu din start schimb: D301, C304, C419 si C415. Daca tot se incalzeste CI-ul inseamna ca e "ştift"!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Daca nu e consum pe barele de tensiune , nu e normal sa creasca tensiunile ??

Postat Ieri, 20:59

Eu din start schimb: D301, C304, C419 si C415. Daca tot se incalzeste CI-ul inseamna ca e "ştift"!

Ce vroiam sa zic e ca : nu cumva trebuia sa fie +14 -14? E ok +15 -14? la asta m-am referit domnule dan..... De schimbat am schimbat de ieri cele enumerate de dvs, ca stiam si eu ca trebuie schimbate...ca nu e primul tv slim pe care-l am pe mana. 

Asadar?

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Nu conteaza diferente +-1V si mai mult , sau ca nu sunt egale tensiunile ... aproape sigur e stift integratul si n-ai ce face decat sa cauti unul original

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Astea se cam ,,infierbanta ''  ,la fel ca si la AK 30 , e posibil  sa fie stift  (originale ,testate gasiti la Cristronic )  sau probleme cu deflexia

:nas:

Link spre comentariu

Domnul Cristronic se pare ca nu locuieste in Bucuresti. TDA8172 merge mai bine la aceste tv-uri? stiu ca difera numerotarea pinilor, dar... a testat careva acest ic pe tv-urile astea?

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări