Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente interesante.

Postări Recomandate

Cele mai bune de IPRS , sufix JM - J = performante mai bune , in special offset si curent absorbit pe intrari , M = militar , gama extinsa de temperatura . Cu rezervele de rigoare .... O data , de mult , am vazut la IPRS cum erau incalzite sufertasele in baia de cositorire a cipurilor ...

P .S . - de exceptie erau inlocuitorii rusesti , capsula rotunda metalica - K140UD7 ( sper sa nu gresesc ... ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Asa este ... De la IPRS sortam mii de bucati , pe vreo 4 categorii . Unele loturi aveau 80 % intr - o clasa , altele cate 20 % din fiecare , restul erau total atipice . Alea rusesti erau aproape identice intr - o cutie de 100 buc . , cred ca erau deja sortate . Am folosit si IPRS in capsula rotunda metalica . Am inteles ca erau loturi pentru export , fara sigla cu beta . Cred ca erau ceva RDG - iste , " date mai departe " . Oricum au fost putine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna

Aveau licenta bineanteles si asta a durat pana la 486(inclusiv).Apoi a aparut Pentium.Datorita avocatilor Intel.

AMD a scos ceva 586(proiectare proprie,de fapt un 486 imbunatatit),dupa "ruperea" licentelor de catre Intel.

Apoi au mers pe drumuri separate(vrand-nevrand).

Am pe undeva ceva cipuri arhaice,inclusiv primul meu procesor(386SX 25 Mh).

Din pacate le-am mai cautat odata,fara sa dau de ele.Printre ele un 8086(inclusiv un monitor Hercules).

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări