zal Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 E vorba de tîrgul din Valea Căscaţilor din Bucureşti...............Acela e 741 din vremurile bune. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Acela e 741 din vremurile bune. Vroiam sa fac un comparator cu doi termistori cu el, daca e 741 din vremurile bune, are si pini auriti, o sa-l testez in aplicatia mea. Multam! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Am adunat şi eu 741 în capsula metalică, am RCA, Fairchild şi IPRS, nici o diferenţă între ele, derivă mică. Alte firme şi alte capsule au o derivă la ieşire groaznică, am fost dezamăgit de TI în capsula 2x4 pini. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Am lucrat cu 741 IPRS, pentru electronica folosita in vagoane de calatori. Problemele apareau la extremele de temperatura... cele cu "M", nu toate, faceau fata destul de bine la acele teste. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Cele mai bune de IPRS , sufix JM - J = performante mai bune , in special offset si curent absorbit pe intrari , M = militar , gama extinsa de temperatura . Cu rezervele de rigoare .... O data , de mult , am vazut la IPRS cum erau incalzite sufertasele in baia de cositorire a cipurilor ... P .S . - de exceptie erau inlocuitorii rusesti , capsula rotunda metalica - K140UD7 ( sper sa nu gresesc ... ) . Editat Noiembrie 26, 2014 de gauss Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Mai toate firmele au avut loturi bune sau mai slabe, depinde de destinaţie şi sortare. Diferenţa e că unele firme aveau mai mereu loturi proaste şi rar loturi bune. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Asa este ... De la IPRS sortam mii de bucati , pe vreo 4 categorii . Unele loturi aveau 80 % intr - o clasa , altele cate 20 % din fiecare , restul erau total atipice . Alea rusesti erau aproape identice intr - o cutie de 100 buc . , cred ca erau deja sortate . Am folosit si IPRS in capsula rotunda metalica . Am inteles ca erau loturi pentru export , fara sigla cu beta . Cred ca erau ceva RDG - iste , " date mai departe " . Oricum au fost putine ... Editat Noiembrie 26, 2014 de gauss Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Au fost şi trz 2N3055 exportaţi sub altă siglă, caut mîine cînd ajung acasă o poză cu ei, făcută tot în tîrg..............Am mai găsit piese româneşti pe cablaje RDG-iste, mai ales punţi 1PMx. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 EL 741H este intr-adevar, arhicunoscutul operational 741. Am facut comparatorul cu el si a mers brici de la prima cheie! Multam, @Zal! Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 80186 din 1978, carcasa ceramica: Link spre comentariu
allexx1968 Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Buna Interesant.dar are sigla AMD.Oare de atunci a inceput "colaborarea" Intel-AMD. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
hixpp02 Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Pe vremea aceea AMD avea licenta de la Intel, produceau pe liniile lor de fabricatie astfelde procesoare. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Buna Aveau licenta bineanteles si asta a durat pana la 486(inclusiv).Apoi a aparut Pentium.Datorita avocatilor Intel. AMD a scos ceva 586(proiectare proprie,de fapt un 486 imbunatatit),dupa "ruperea" licentelor de catre Intel. Apoi au mers pe drumuri separate(vrand-nevrand). Am pe undeva ceva cipuri arhaice,inclusiv primul meu procesor(386SX 25 Mh). Din pacate le-am mai cautat odata,fara sa dau de ele.Printre ele un 8086(inclusiv un monitor Hercules). Spor tuturor Alex Link spre comentariu
walldemar Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Foto cu integrate hibride. Are cineva conformatia terminalelor pentru A118 A ? Editat Februarie 5, 2015 de walldemar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum