Spitfire Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Unitate de discheta(floppy disk drive) de dimensiuni monstruoase(SUA, anii `60): Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Eu cred că acolo este de fapt prezentat un tambur gigantic de cablu submarin utilizat în telecomunicații.Acest tambur se află pe un vas care-l poziționează pe fundul oceanului iar cablul (se vede clar cum este roluit sub formă spirală) este extras de pe tambur cu mare atenție pentru a nu se îndoi sub rază mică.Probabil titlul articolului a fost cândva vre-o glumă de 1 Aprilie. Editat Septembrie 8, 2014 de validae Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Nici nu era de crezut altceva...din cate stim, cea mai mare unitate floppy a avut 8" diametru. http://www.swtpc.com/mholley/index.html Editat Septembrie 8, 2014 de Spitfire Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Foto cu integrate hibride. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Niste optocuploare interesante, ROL61... Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Tranzistoare BC177 si EFT323 provenite din seturi de reparatii militare! BC177 este in doua variante: cu si fara picioare aurite iar EFT323 are terminatia "M1a"!. Nu am stiut de existenta unor versiuni de tranzistoare EFT versiune militara, desi banuiam ca armata "consuma" o mare parte din productia de componente de la diversi producatori din tara dar mai ales din URSS. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Se găsesc prin tîrguri cutii cu trz proveniţi din stocurile armatei, mulţi nu sînt marcaţi, dacă cad din cutii adio identificare. Am găsit diverse BC, BD şi BF în plastic avînd beta scris cu creionul. La fel integratele TTL marcate doar cu codurile CII şi FZ. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Din stocurile armatei? Greu imi vine sa cred... poate ... gradinita armatei... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Da, e un moş cu o dubă, le dă cu 20 lei cutia cu vreo 100 de bucăţi, are şi aparatură, lămpi, integrate, socluri, rez RPM, cond IPEE... etc. Poate fac poze sîmbătă sau duminică. Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 In care targ? Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Unde spuneai ca e de gasit mosul ala ? Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Am doua integrate noi noute cu pini auriti, in capsula metalica cu 8 pini, arata identic cu cel din poza de mai jos dar scrie pe el fix asa: EL 741H si dedesubt, 8505. L-am cautat pe tot netul, nu am dat de el. Sa fie un banal operational 741? Si de ce nu-l gasesc?? Multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Niste optocuploare interesante, ROL61... Si eu care credeam ca-s optorezistori dar de fapt nu e rezistor in interior ci tranzistor... Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 EL 741H si dedesubt, 8505. Au cumva acest logo pe capsula? Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Au cumva acest logo pe capsula? Nu, scrie pe el doar ce am zis eu. Ce ar fi fost daca ar fi avut acel logo? Editat Noiembrie 25, 2014 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum