valica Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Acum ceva timp printre aparatele mele cu care lucrez am dat de un integrat foarte interesant, initial nu am banuit ce este dar cautand pe net se pare ca este un afisor alfanumeric inteligent fabricat de HP acum ceva timp. Cred ca este vintage deacum . Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Felicitari... si pentru poze... Nu stiu cat de "inteligente" sunt dar sigur sunt module alfanumerice cu catod sau anod comun cu selectia caractelelor in matrice prin bus-ul de date. Sunt si mai sigur ca sunt "cam" vintage... Poate incerci un proiect cu ele... Link spre comentariu
valica Postat Iulie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2014 (editat) Multumesc, am gasit si datasheet-ul, am gasit si un proiect interesant, un ceas de mana , timp sa am si ficioru sa ma lase, prea multe proiecte am inceput si nici unul nu l-am dus la capat. Editat Iulie 16, 2014 de valica Link spre comentariu
zal Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Am o vagă impresie că trebuie folosit un filtru colorat în faţă, marginile modulelor asta sugerează. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Filtru rosu, ca sa lumineze alb, la ca vumetrele de la deck-urile Akai. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Ca ideie, dacă afişorul luminează albastru, un filtru roşu reţine o parte din culoare şi de aceea trece prin el doar restul spectrului, adică roşie culoarea proprie (aproape inexistentă în afişor) rezultînd cu ceva pierderi o lumină albă. Afişoare verzi sînt rare, iar celelalte culori (galben, portocaliu şi roşu) sînt atenuate foarte puţin de filtru. Şi filtrele ''roşii'' au culori diferite de la roşu-portocaliu pînă la violet, trebuie ales cel mai plăcut ochiului. Link spre comentariu
valica Postat Iulie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2014 (editat) Culoarea este rosie, cam asa lumineaza Editat Iulie 17, 2014 de valica Link spre comentariu
valica Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 (editat) O fotodioda UV faina Editat Iulie 19, 2014 de valica Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Atat? Ma gandeam c-aveti vreun sac sa ne aratati! Glumesc, desigur, foarte interesanta, la ce aplicatii ar putea fi folosita? La un UV Box pt cablaje? Link spre comentariu
valica Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Cate una pe zi . As dori sa am un sac, dar nu am. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 am gasit si un proiect interesant, un ceas de mana E cel de pe hackaday ?... Link spre comentariu
valica Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) Da Eprom-uri din anii 70/80 Intel si AMD. Daca as avea o lentila de macro Editat Iulie 20, 2014 de valica Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Am sters cu UV si scris "milioane" de astfel de memorii / procesoare cu eprom...Imi aduc cu placere aminte de vremurile alea... Link spre comentariu
valica Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 (editat) Am cateva procesoare 386/387 care chiar au functionat pana in zilele astea si probabil mai functionau mult timp daca nu erau date la casat. Editat Iulie 21, 2014 de valica Link spre comentariu
valica Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 Real Time Clock (ora, alarma, calendar), intersant ca in acest cip este si bateria de bios. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum