mario_xx Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 (editat) Salutari. Am o tigaie de difuzor care sta si rugineste, ma intreban daca stie cineva ce model/firma este.Este pe 8 ohmi (6R rezistenta dc) 12 inch, are 2.6 kilograme, bobina 37mm, vent e o gaura chioara de 19mm, nu are sita,sasiu tabla. Am probat la 50W sinus 50 Hz si incepea sa fuga prin camera, ar merge de un sub de casa la vreo 200W? Nu ma intereseaza domeniul HI-FI sau sonorizarile publice. Multumesc Editat Iulie 14, 2014 de mario_xx Link spre comentariu
mario_xx Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Azi am avut timp liber si m-am apucat de o lada. Proiectul e de pe diyaudio, mai mult nu fac reclama M-am apucat frumos si am taiat la dimensiuni. Si pregaurire pentru suruburi, cu burghiu de 3 gaura si sanfrenat cu 8 sa nu ma zgarii in surub Am pus silicon la imbinari, ce aveam pe langa casa, de ala care pute. Etanseaza bine. Cam atat pentru azi, 3 sferturi e gata. Maine poate mai fac jumate. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Cum ai proiectat cutia? Ai masurat parametri T/S ai difuzorului? Link spre comentariu
mario_xx Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Nu ma pricep sa masor parametri, proiectul cica s-ar potrivi la multe difuzoare PA. Oricum o sa cante manele la el de revelion asa ca nu conteaza prea mult, o sa fim prea beti sa dam importanta. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Important e să-ţi placă ţie şi să-şi facă treaba, atît cît poate el.Findcă sînt mai multe firme chineze ce folosesc aceeaşi matriţă la presarea şasielor de difuri, e cam greu să-l descoperi cu certitudine ca model. Link spre comentariu
mario_xx Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Azi am mai pus 3 pereti si o proptea la cusca Incepe sa semene a incinta Am taiat si gaura difuzorului Cam stramba, aveam mainile inghetate, dar isi face treaba Nu stiu voua, dar pisicii deja ii place lucrarea, probabil culoarea... Anul viitor poate investesc intr-un difuzor mai din vest... 1 Link spre comentariu
mario_xx Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Azi am incheiat lucrarea. Si cu difuzorul montat Ca sunet eu sunt multumit, deocamdata e pe un tda7294 care in clip face ca o nava extraterestra , dar o sa proiectez rapid un nmos la +-60V. Il folosesc taiat digital intre 40 si 100 Hz cu kX driver si o placa de sunet creative veche. Vecinii nu sunt prea multumiti, nu inteleg de ce... Link spre comentariu
capabilu Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Sa fie de la zgomot ????? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Cutia a fost bine închisă la muchii şi colţuri, cu etanşarea rostulor cu silicon, prenadez sau alt material? Apoi au fost capitonaţi pereţii cu ceva? Măcar o pernă veche înăuntru... Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Nu stiu voua, dar pisicii deja ii place lucrarea, probabil culoarea... ...Si cu difuzorul montat Ai scos pisica inainte de a monta difuzorul? Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 (editat) Nu ma pricep sa masor parametri, proiectul cica s-ar potrivi la multe difuzoare PA. Oricum o sa cante manele la el de revelion asa ca nu conteaza prea mult, o sa fim prea beti sa dam importanta. E bine ca ai fost macar sincer aici Altii fac cotețe pentru găini cu difuzoare pe genunchi si au pretentia sa sune cel putin HI-FI ! Pune-i niste capitonaj in interior pe toti peretii din vatelina sau alte materiale fonoabsorbante prezentate si aici pe forum si apoi lipeste pe fetele exterioare mocheta inchisa la culoare sa ii dea un aspect cat de cat de scula profi ca din avion nu o sa se observe Editat Noiembrie 29, 2014 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Imi explica si mie cineva la ce-i bun fonoabsorbantul in aplicatia asta? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 la ce-i bun fonoabsorbantul in aplicatia asta? Probabil sa nu se zgirie pisica atunci cind mai intra in cutie Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Absoarbe reflexia nedorită a sunetului în incinta difuzorului.Respectiv atenuează undele staționare în incintă. Link spre comentariu
mario_xx Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Cutia nu pierde aer, am vazut ca buretele cofrat nu e scump, dar n-am de unde sa iau, poate pe viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum