Bogdan Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 Salutare, As vrea sa-mi spuneti (care va pricepeti) cum prindeti voi difuzoarele pe panoul frontal al incintei. Ca eu le-am prins cu holtzsuruburi direct pe panoul incintei fara nici un fel de alte smecherii, si mi se pare ca vibreaza la anumite frecvente, ba mai mult, sufla si aer pe la langa ele.(desi le-am strans bine).Voi cum faceti ca sa nu vibreze si sa nu sufle aer? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 pune ceva garnitura in jurul difuzoarului Link spre comentariu
Bogdan Postat Noiembrie 17, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 Acuma eu oricum trebe sa desfac boxele, ca sa schimb filtrele in ele si imi este frica ca nu cumva sa vibreze si mai tare dupa asta, fiindca o sa se largeasca gaurile de la holtzsuruburi, si nu o sa mai prinda asa bine. Ce ziceti ca ar trebui sa fac in privinta gaurilor? Link spre comentariu
Vizitator multysat Postat Noiembrie 17, 2004 Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 incearca cu o garnitura din cauciuc crud sau cu prespan carton un pic mai gros, decupat dupa forma difuzorului Link spre comentariu
MadRaper Postat Noiembrie 17, 2004 Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 Cel mai simplu: pui silicon Link spre comentariu
Bogdan Postat Noiembrie 17, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 Da, cred ca siliconul ar fi cel mai bun.Dar in privinta gaurilor de la holztsuruburi, nu credeti ca o sa se largeasca daca desfac difuzoarele si dupa aia nu o sa mai prinda asa bine in ele? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 17, 2004 Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 pune mai mari... Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 nu cred ca o sa fie probleme cu suruburile daca le scoti cu grija si le pui la fel, cu grija... daca totusi este probleme faci cum a zis nexus...cu vibratia cel mai bine faci cu silicon, eu asa fac... si peretii intre ei la fel... dupa ce se usuca bine o sa te chinui sa ii desfaci si nu mai reusesti Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 18, 2004 Partajează Postat Noiembrie 18, 2004 te chinui in privinta gaurilor alora ca o virgina... desfa boxe , pune silicon pe driver si lasa-l sa se usuce. restul nu-ti mai spun... Bafta la d . . . . . .t Link spre comentariu
Vizitator seb@s Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 dak nu vrei sa pui silicon ajunge si o gernitura facuta dintr-un material textil de pilda niste mochta mai subtire............. si NeXuS_3 dak pui holtzuri mai mari cu timpulo sa se largeasca gaurile eu foosesc clasicele suruburi si parerea mea e ca sunt destul de eficiente Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 26, 2004 Partajează Postat Noiembrie 26, 2004 Am sters mesajele off-topic. Va rog sa nu cititi regulamentul si sa nu mai postati mesaje off-topic si mesaje aiurea (de genul: "Da", "Nu" etc) care nu isi au rostul.Sa nu va suparati pe mine dar daca nu il tinem sub control, iar se umple forumul de gunoaie si iar il inchide Vasile. Link spre comentariu
Vizitator Raducutzu Postat Noiembrie 28, 2004 Partajează Postat Noiembrie 28, 2004 daca boxele sunt facute de tine ai putea sa schimbi pozitia boxei cu 30-40 de grade ca sa nu dai tot in aceleas gauri cu siriburile....si in privinta vibratiilor ...cum ai spus majoritatea garnituri (dar sa fie cat mai etanse de incinta dupa ce ai atrans suruburile) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum