Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vibreaza!!

Bogdan

Postări Recomandate

Salutare, As vrea sa-mi spuneti (care va pricepeti) cum prindeti voi difuzoarele pe panoul frontal al incintei. Ca eu le-am prins cu holtzsuruburi direct pe panoul incintei fara nici un fel de alte smecherii, si mi se pare ca vibreaza la anumite frecvente, ba mai mult, sufla si aer pe la langa ele.(desi le-am strans bine).Voi cum faceti ca sa nu vibreze si sa nu sufle aer?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

3

• Mircea Bartic

2

• MadRaper

1

• titro

1

Top autori în acest subiect

Acuma eu oricum trebe sa desfac boxele, ca sa schimb filtrele in ele si imi este frica ca nu cumva sa vibreze si mai tare dupa asta, fiindca o sa se largeasca gaurile de la holtzsuruburi, si nu o sa mai prinda asa bine. Ce ziceti ca ar trebui sa fac in privinta gaurilor?

Link spre comentariu

Da, cred ca siliconul ar fi cel mai bun.Dar in privinta gaurilor de la holztsuruburi, nu credeti ca o sa se largeasca daca desfac difuzoarele si dupa aia nu o sa mai prinda asa bine in ele?

Link spre comentariu
Vizitator DocX

nu cred ca o sa fie probleme cu suruburile daca le scoti cu grija si le pui la fel, cu grija... daca totusi este probleme faci cum a zis nexus...cu vibratia cel mai bine faci cu silicon, eu asa fac... si peretii intre ei la fel... dupa ce se usuca bine o sa te chinui sa ii desfaci si nu mai reusesti

Link spre comentariu
Vizitator seb@s

dak nu vrei sa pui silicon ajunge si o gernitura facuta dintr-un material textil de pilda niste mochta mai subtire............. si NeXuS_3 dak pui holtzuri mai mari cu timpulo sa se largeasca gaurile eu foosesc clasicele suruburi si parerea mea e ca sunt destul de eficiente

Link spre comentariu

Am sters mesajele off-topic. Va rog sa nu cititi regulamentul si sa nu mai postati mesaje off-topic si mesaje aiurea (de genul: "Da", "Nu" etc) care nu isi au rostul.Sa nu va suparati pe mine dar daca nu il tinem sub control, iar se umple forumul de gunoaie si iar il inchide Vasile.

Link spre comentariu
Vizitator Raducutzu

daca boxele sunt facute de tine ai putea sa schimbi pozitia boxei cu 30-40 de grade ca sa nu dai tot in aceleas gauri cu siriburile....si in privinta vibratiilor ...cum ai spus majoritatea garnituri (dar sa fie cat mai etanse de incinta dupa ce ai atrans suruburile)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări