Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare sateliti

wally_gatter

Postări Recomandate

Vreau si eu o mica recomandare in urmatoarea problema:  pentru sonorizarea unei sali de aproximativ 150 mp ma intereseaza doi sateliti de 12" . Exista deja doua subwoofere de 12" cu C12-300MB  , si as vrea sa adaug la ele o "pereche" de sateliti .  M-am gandit tot la difuzoare de 12" si pentru sateliti. Caut un compromis pret/calitate. Ca si program muzical , vor merge mai mult pe muzica electronica , dar si pe lautarie , dar asta rar.  Ce combinatii ,respectiv ce incinte ati recomanda? Si mai ales , ce putere? Mentionez ca subwooferele au ambele 300W RMS dar nu vor merge niciodata la maxim :)

Atasez proiectul subwooferelor si cel la care m-am gandit sa-l asociez cu ele:

C12_300_MB.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

wally_gatter

Pai proiectul de satelit ce l-am ales eu e deja postat de mine ca fiind al doilea atasament din primul post al topicului.  Problema e ca nu mai gasesc difuzoare compatibile cu respectivul proiect.. 

L.E.  A  mai realizat careva proiectul asta?  Si unde as gasi pe cineva cu scule sa-mi faca cutiile ("la cheie" )  ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări