wally_gatter Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Vreau si eu o mica recomandare in urmatoarea problema: pentru sonorizarea unei sali de aproximativ 150 mp ma intereseaza doi sateliti de 12" . Exista deja doua subwoofere de 12" cu C12-300MB , si as vrea sa adaug la ele o "pereche" de sateliti . M-am gandit tot la difuzoare de 12" si pentru sateliti. Caut un compromis pret/calitate. Ca si program muzical , vor merge mai mult pe muzica electronica , dar si pe lautarie , dar asta rar. Ce combinatii ,respectiv ce incinte ati recomanda? Si mai ales , ce putere? Mentionez ca subwooferele au ambele 300W RMS dar nu vor merge niciodata la maxim Atasez proiectul subwooferelor si cel la care m-am gandit sa-l asociez cu ele: C12_300_MB.pdf Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Salut ,iti poti alege proiecte de aici http://forum.speakerplans.com/poweraudio-romania-map-of-speaker-plans_topic48256.html Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Pai proiectul de satelit ce l-am ales eu e deja postat de mine ca fiind al doilea atasament din primul post al topicului. Problema e ca nu mai gasesc difuzoare compatibile cu respectivul proiect.. L.E. A mai realizat careva proiectul asta? Si unde as gasi pe cineva cu scule sa-mi faca cutiile ("la cheie" ) ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum