Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alternativa la PA800K + PCT300

elektronu85

Postări Recomandate

Buna ziua,

Asa cum spune si titlul, ce alternative exista la ora actuala pentru faimoasa combinatie de difuzoare PA800K + PCT300 ce echipau si mai faimoasele incinte VTP??

Mentionez ca mi-am facut si eu cu ceva timp in urma o pereche de VTP-uri care au fost echipate la acea data cu difuzoare chinezesti (BlueTech) din cauza lipsei de fonduri mai consistente, si culmea sunau destul de bine dupa oerechea mea.  :wretre Acum as vrea sa reechipez acele boxe cu niste difuzoare mai acatarii, sa vad si eu ce diferente asa nemaipomenite sunt. Buba e ca in prezent dispun de ceva mai mult money (nu foarte mult - 400-600 RON), insa cu trecerea timpului vad ca dinozaurii au disparut, in special PA800K (nici macar fosile la mana a doua nu se gasesc), iar PCT 300 a mai supravietuit cate o fosila pe ici pe colo dar nici acelea prea multe.

Asa ca... pareri??? :d

Editat de elektronu85
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• CBI

1

• elektronu85

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai poti cu DT-300 cu sau fara WG-300 de la Monacor. Ca woofer, imi spui in mare ce anume preferi, si-ti caut in catalogul meu Monacor o varianta, plus lista intreaga cu parametri. Te trimit direct la adresa, desi le poti comanda telefonic, si ti le aduce curierul.

DT-300 + WG-300 am eu in sertar, absolut noi, pereche. Daca ne intelegem la pret, te poti alege cu acelasi drac, nou, mai ieftin decat in magazin...

P.S. Locatia la profil, completata! Ajuta mai mult decat va imaginati, dincolo de "ca-i cam obligatoriu"...

Link spre comentariu

Audax HM210G6 ,~75E buc + dt300 cu wg, de ex,sau altceva tw. mai scumpe,chiar iti recomand pt ca este mai slab monacorul,sonic vorbind

de ex,Wavecor TW030WA10 , SBA 29RDC ,Audax TW034XP ,Ciare HT322

ar mai fi si seas CA21RNY ca midbasi,dar sunt mai scumpe

cam astea le stiu sa mearga in 2 cai cu rap. pret performanta bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări