Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv shinelco

bubusmecherul

Postări Recomandate

Tv shinelco crtd-21s,problema cu imaginea,lipsa rastru,in partea stanga si in dreapta,am schimbat  toti condesatori,+doi tranzistori din sursa,2sa1015,c1815,multifunctional are TDA11136PS/N3/3,final lini md1803,pe fisa ce duce la placa tfk de pe tub nu am cei 180v,am decat 156v,ce pot face.foto.

post-189576-0-03120200-1405325638_thumb.jpg

post-189576-0-44069600-1405325649_thumb.jpg

post-189576-0-71345200-1405325657_thumb.jpg

post-189576-0-33007500-1405325664_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• cristybadea

3

• dan-a2

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pe eticheta ecranului scrie HUAFEI A51ERS357X440,In anume loc este etajul corectiei est-vest,sant si doua reglabile unde pot baga surubelnita,cand umblu la una din ele se mai largeste putin imagine.

am uitat sa precizez,a fost si LA78041 defect,lam inlocuit cu LA7840,este vreo problema.

Link spre comentariu

Oricum, dupa cum se vede imaginea, nu mai are mult si-si da duhul tubul  :rade:

Raman la parerea mea  > tensiunea pe  B+   mai mica decat normal  si filtrajul pe aceasta bara   !!  :rade:

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Raman la parerea mea  > tensiunea pe  B+   mai mica decat normal  si filtrajul pe aceasta bara   !!  :rade:

Dupa cum arata marginile rastrului,drepte fara deformari specifice defectelor EW,si eu tind sa cred ca B+ este mai mica decat trebuie...chiar spune de tensiunea video ca e doar 156v!!! Din ce cauza....??  doar d-l Bubu'   poate sa afle!!!

Link spre comentariu

dupa ce vei aduce u1 la +125v mai avem ce discuta,un tk 110grade nu are cum sa afiseze o imagine ok alimentat la cit ai tu acolo

din prima poza e evident

Editat de palcu ion
Link spre comentariu

Ma refeream la faptul ca, contrastul e foarte slab si n-o mai duce mult tubul. Aparte de defectul de EW:))))))

In fine, maine dimineata la prima ora domnul Bubu se va prezenta din nou pe forum , la lucru, si va coopera cu dumneavoastra pentru a rezolva acest defect.......si cu siguranta va repara tv-ul. De ce? Pentru ca nimic nu este imposibil pentru domnul Bubu!

Eu totusi zic sa puna LA78041, am avut diverse probleme cand am incercat inlocuirea BV originale cu unele care am zis eu c-ar fi compatibile.

Tv-ul a venit cu defectul BV ars. Nu prea cred eu ca proprietarul s-a uitat la tv cu desfasurare incompleta E-W. Asadar, eu unul nu prea vad cum sa se devalorizeze conzi sau rezistente "peste noapte".

Dar...cine stie....

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări