nea_bobina Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Daca cineva mai are o astfel de relicva, am nevoie de un RIC3 (cel realizat cu circuitul βU1014 IPRS ). Rog anuntati-ma ! Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Respecte Nea Bobina Daca exemplarul din poze va e de folos , in starea in care e, lasati-mi adresa , vi-l trimit cu placere. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Ca o părere personală (am avut şi RIC2 şi RIC3) aparatul RIC2 era excepţional de bun faţă de versiunea ulterioară (RIC3) cu integrat.Probabil şi datorită detectorului cu FET la intrare. Link spre comentariu
MARLANU Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) Daca va intereseazadoar doar CI-ul se gaseste aici http://www.tseonline.ro/?cat=14&prod=1890 Editat Iulie 18, 2014 de MARLANU 1 Link spre comentariu
nea_bobina Postat Iulie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2014 Daca va intereseazadoar doar CI-ul se gaseste aici http://www.tseonline.ro/?cat=14&prod=1890 Multumesc frumos pentru info ! Cu stima, Nea Bobina Ca o părere personală (am avut şi RIC1 şi RIC3) aparatul RIC1 era excepţional de bun faţă de versiunea ulterioară cu integrat.Probabil şi datorită detectorului cu FET la intrare. Multumesc pentru informatie. Ar fi fost interesant sa le compar, dar nu am si un exemplar de tip RIC1 sau 2. Evident, il pot reface "from the scratch", dar era interesant de comparat realizarea fabricii. Hi. Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
leo 17 Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 si eu as fi interesat de un ric 1 ..daca il mai are cineva si vrea sa se desparta de el Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Am văzut că se mai găsesc de vânzare pe okazii.ro și olx astfel de radiouri.. Am corectat postarea mea anterioară, fiindcă de fapt am avut RIC2 (cu tranzistori și FET ca detector) și nu RIC1. Dar varianta cu tranzistori și FET RIC2 era clar superioară celei cu integrat RIC3, care avea un zgomot de fond mult mai mare.Din păcate nu mai dețin niciunul din exemplare, le-am dezmembrat în timpul liceului pentru diverse experiențe... Link spre comentariu
unuldinei Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Dar pe radioreceptorul EVA l-a mai vazut cineva ? eram doar nostalgic Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Dar pe radioreceptorul EVA l-a mai vazut cineva ? eram doar nostalgic doru6130 din iasi are un radioreceptor ia legatura cu el Link spre comentariu
nicolaus Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Poate ,,doru3160''. Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Categoric este vorba despre doru3160 Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Poate ,,doru3160''. sigur ..am scris din fuga Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Ca o părere personală (am avut şi RIC2 şi RIC3) aparatul RIC2 era excepţional de bun faţă de versiunea ulterioară (RIC3) cu integrat.Probabil şi datorită detectorului cu FET la intrare. Am avut si Ric2 si Ric 3 si nu am observat nici un fel de diferenta in ce priveste sensibilitatea, selectivitatea sau consumul... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Eu am observat cel puţin un zgomot de fond mai mare la varianta cu integrat, poate am nimerit unul mai prost, dar cel cu tranzistori mi s-a părut totuşi mai reuşit. Le-am avut pe ambele în acelaşi timp şi am putut astfel face o comparaţie. Link spre comentariu
mila Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Cel mai bun a fost Ric2 urmat la foarte mica distanta de Ric1 Varianta pe integrat Ric3 a fost cea mai slaba. Am avut toate cele 3 variante si comparatia era receptia pe VOA simultan. Editat Aprilie 20, 2016 de mila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum