Vizitator ge[]rge18 Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 sal baieti . am sa postez o poza in care vreau mai multe comentarii , in primul rand vreau sa imi fac unu cam in genul ala. 2 sa imi recomandati un dif bun. 3 unde gasesc si eu o membrana din aceea pasiva ca in poza de mai jos. ??? Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Cauta in oferta ground zero dupa membrane pasive. Tot de acolo iti poti alege si un difuzor in functie de buget. Eu personal nu as folosi membrana pasiva pt ca este destul de scumpa; mai bine iti iei din banii aia un dif mai performant Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 poti folosi o chinezarie , pe care o masori cu bassbox ca membrana pasiva Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 dif eu ti-as recomanda un Beyma din seria studio Link spre comentariu
ice_shadow Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 De ce vrei neaparat sa folosesti membrana pasiva? Nu e buna o incinta sealed sau bass reflex cu un difuzor mai performant, decat sa dai banii pe o membrana pasiva? Acu' gusturile nu se discuta :smt003 :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum