Vizitator hash84 Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 as dori sa incarc un acumulator li-polymer de 7,4v si 1300mAh. unde pot gasi scheme de incarcare? am gasit doar scheme pt incarcatoare ni-cd si ni-mh si din cate am inteles daca le incarc cu astea exista riscu distrugerii acumulatorului sau explozia lui. ma poate ajyta cineva? mersi Link spre comentariu
petre_s Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Nu ai gasit, pentru ca acumulatoarele cu litiu au incarcatoare complicate si special facute pt fiecare in parte. Acest tip de acumulator mai are il el si un circuit de protectie la incarcare-descarcare... Cu alte cuvinte nu se merita sa sapi dupa asa ceva cand poti face un generator de curent constant si sa incarcii NiMH/NiCd :partyman: Link spre comentariu
pavcostel Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Asa este, iar la Craiova gsm merge EXCLUSIV cu NiMh sau NiCd... De aceea sunt musculosi oltenii... :smt005 Uite aici, un charger simplu si reusit. Nu are afisaj sau altele, dar e eficient pentru ce vrei tu. Mai sunt si altele, dar sapa si tu ... http://www.shdesigns.org/lionchg.html Cu stima, Costel Link spre comentariu
petre_s Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Asa este, iar la Craiova gsm merge EXCLUSIV cu NiMh sau NiCd... De aceea sunt musculosi oltenii... :smt005 Uite aici, un charger simplu si reusit. Nu are afisaj sau altele, dar e eficient pentru ce vrei tu. Mai sunt si altele, dar sapa si tu ...http://www.shdesigns.org/lionchg.htmlCu stima,CostelOk, astept cu nerabdare rezultatele... Link spre comentariu
pavcostel Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Trebuie sa intri pe alt forum ca sa ai o lista cu rezultate... Accu aia sunt pack-uri LiPo de modelism, nu altceva si nu are nevoie decat de CV-CC. LM317 face exact ceea ce trebuie. Poate sa mai adauge daca se pricepe un Voltmetru/ampermetru cu PIC/Atmel si sa faca rutina de calcul mAh. Sunt scheme comerciale mai simple ca astea, la preturile pietei.Scuze, dar cu oltenii era o simpla gluma, te rog nu te supara...Cu stima,Costel Link spre comentariu
Vizitator hash84 Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 multumesc. pt un aeromodel ma interesa. am aflat ulterior ca sunt prea pretentiosi si pt modelul pe care il vreau eu nu se merita investitia. multumesc inca o data! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum