Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator acumulatori li-ion sau li-poly

Vizitator hash84

Postări Recomandate

Vizitator hash84

as dori sa incarc un acumulator li-polymer de 7,4v si 1300mAh. unde pot gasi scheme de incarcare? am gasit doar scheme pt incarcatoare ni-cd si ni-mh si din cate am inteles daca le incarc cu astea exista riscu distrugerii acumulatorului sau explozia lui. ma poate ajyta cineva? mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu ai gasit, pentru ca acumulatoarele cu litiu au incarcatoare complicate si special facute pt fiecare in parte. Acest tip de acumulator mai are il el si un circuit de protectie la incarcare-descarcare... Cu alte cuvinte nu se merita sa sapi dupa asa ceva cand poti face un generator de curent constant si sa incarcii NiMH/NiCd :partyman:

Link spre comentariu

Trebuie sa intri pe alt forum ca sa ai o lista cu rezultate... Accu aia sunt pack-uri LiPo de modelism, nu altceva si nu are nevoie decat de CV-CC. LM317 face exact ceea ce trebuie. Poate sa mai adauge daca se pricepe un Voltmetru/ampermetru cu PIC/Atmel si sa faca rutina de calcul mAh. Sunt scheme comerciale mai simple ca astea, la preturile pietei.Scuze, dar cu oltenii era o simpla gluma, te rog nu te supara...Cu stima,Costel

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări