mojnost Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Si nu intotdeauna se poate schimba usor driverul. Am incercat odata pe un PC care vedea in device manager ca ATI 9200 o placa de tipul ATI 9550, nu stiu cum si ce instalase altul inainte, insa nu mergea 3D-ul. DUpa multe incercari de a dezinstala driver si a instala altul, sau cu update driver sau cu repair windows, n-am reusit nimic, ba chiar mai rau; abia dupa reinstalarea sistemului a mers bine, cu driverul din pachetul placii video. La fel, cu driverul dowloadat de pe situl ATI dadea ecran albastru. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Da, placa e ATI Radeon 9200 (parca). O am de vreo 2 ani, dar pana acum n-a mai facut asa ceva. O s-o dezinstalez sa vad daca o recunoaste win. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 ... eu zic să discuţi cu Moş Crăciun să-ţi aducă un GeForce... Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Eu zic ca si placa de baza poate sa fie stricata deci nu e sigur ori pv ori placa de baza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum