Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restartare

yo9hrb

Postări Recomandate

Am si eu o problema ciudata la computer. Am un P4, 2,4GHz, 256 ram. Am pe el Win XP SP2. HDD de 40G, impartit in 2 buc (10+30). Alte date nu-mi vin in cap. Problema este ca la anumite programe se restarteaza (de ex. la VSO-convertx2dvd, diverse jocuri, etc.). Ce mama naibii are, ca-mi vina sa-i dau foc. HELP, please!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

7

• MifTy

3

• mojnost

2

• Yo4You

2

Top autori în acest subiect

pentru o diagnostic complet mai trebuie date.din ce ai spus tu se pare ca problema apare cind procesorul lucreaza (jocuri si conversie video) deci o problema ar putea sa fie caldura. verifica prima data acest aspect. Oricum probleme de reset ar putea sa fie si de la memorie. Daca memoria se incalzeste te trezesti cu acest efect. Da mai multe detalii cind apare fenomenul. Daca dupa un reset efectuezi aceeasi pasi ajungi la un nou reset? Adica dupa reset te apuci si joci acelasi jos sau folosesti acelasi program efectul apare ?

Link spre comentariu

Adica dupa reset te apuci si joci acelasi jos sau folosesti acelasi program efectul apare ?

Exact. Problema asta a aparut dupa ce am fost nevoit sa formatez HDD-ul si sa reinstalez OS. Programe pe care le rula fara probleme inainte acum nu mai merg. Chestia este ca inainte C-ul era NTFS si D-ul FAT32, iar acum sunt NTFS amandoua.
Link spre comentariu

Vezi sa nu fie cumva de la distributia respectiva de win, ca se mai intampla. Schimba cd-ul (ia un win din alta sursa) si incearca sa vezi daca mai patesti la fel. Daca ai win cu licenta...trimite mail la microsoft si spunele care-i treaba

Link spre comentariu

Am mai constatat o chestie: si ceasul merge aiurea. Acum 2 zile l-am potrivit, iar azi e cu fix 2 ore inainte. Voi incerca azi sa reinstalez sist. de operare.

Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ

Am mai constatat o chestie: si ceasul merge aiurea. Acum 2 zile l-am potrivit, iar azi e cu fix 2 ore inainte. Voi incerca azi sa reinstalez sist. de operare.

Problema la ceas e din setari .Si eu am patil la fel .Vezi ca are o setare sa-si corecteze ora si sistemul de ora ales e cu 2 ore inainte . Trebuie sa-i debifezi corectia la ceas .
Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Augustin

yo9hrb aceeasi problema am avuto shi eu ... se reseta kand foloseam diferite softuri ... ex jocuri ...problema e simpla ... ori procul ti se incalzeste prea tare ... ori chipsetul d p placa d baza ... am vazut k ai proc intel ... nush exact care e treaba ... dar ar fi o idee sa dai radiatorul de pe el jos ... si sa pui nishte pasta termoconductoare acolo sa te asiguri k e intinsa cum trebuie ... nu e prea groasa ... da' nici prea subtire ... eu am un sempron 2800+(2 GHZ) ... si temperatura pe proc urca ametitor spre 60 grade ... kand atingea 60 grade ... bye-bye ... se reseta ...am dat jos radiatorul ... am curatat procesoru bine de pasta kre era inainte ... si am pus alta ... intreaba prin magazine de ceva bun, nu lua ce e mai ieftin ... acum temp procului nu mai trece de 48-50 grade ... maxim 53 am vazut kand jukam far cry!ar fi o idee sa iti iei shi un cooler mai puternic ...

Link spre comentariu

ceasul??windozele citeşte ceasul biosului, dacă ăla a luat-o razna, ai probleme cu... bateria!! :Dcosta 10 mii una, nu strică s-o schimbi, mai ales dacă n-ai schimbat-o de când ai cumpărat calculatorul... sau dacă a trecut mai mult de 5-6 luni (cam atât ţine o baterie).am mai avut de-a face cu chestii de-astea... rebootări ciudate, programe care nu merg, sau merg după cum au chef, şi ceasul sistemului care o ia razna. în ultima fază, biosul îşi "uită" setările, şi windozele nu mai găseşte ce ştia el, şi se apucă să facă "update".asta dacă mai bootează...schimbarea bateriei a rezolvat totul ca prin farmec... încearcă, că nu ai de pierdut mare lucru, un leu greu acolo... :yawinkle:
Link spre comentariu

windozele citeşte ceasul biosului, dacă ăla a luat-o razna, ai probleme cu... bateria!! :d

Bateria o schimb, nu-i bai. Are 3 ani, probabil ca-i ajunge. Ceasul e inainte cu fix 2 ore si asa sta.
Link spre comentariu

Am facut azi upgrade la win. Cum mama naibii face upgrade cand folosesc exact acelasi disc, habar n-am. Oricum a muncit el ceva. Acum, cand am vrut sa lansez un joc, mi-a dat un mesaj (mai precis niste detalii tehnice. Citez :smt003 :Technical informationStop: 0x00000000E (0x000000005, 0xBFA897DD, 0xB5FAB2EC, 0x00000000)ATI3duag.dll Adress BFA897DD base at BFA33000 DateStamp 00000000Beginning dump of physical memoryDupa care numara el ceva si se restarteaza.Alte date despre comp:Placa de baza P4MAM MS6787 (V1.x) M-ATX MainboardVersion 1.0G52-M6787X1 (asa scrie pe carte)

Link spre comentariu

Vezi sa nu fie placa de baza defecta un condensator dp ea uscat si plangi langa ea am mai patit la un atlon 2400xp care se restartta am pus culer baban pasta siliconica peste tot procul ca se incalzea si dupa 3 luni a cedat tot la felApuca sa nici sa numai se incarce windowsul isi dadea automat restart Pune o alta placa de baza si fa o proba sa vezi ca nu e mare scofala :smt059

Link spre comentariu

ATI3duag.dll Adress BFA897DD base at BFA33000 DateStamp 00000000Beginning dump of physical memory

Am patit si eu asa ceva, problema e din driverul placii video, sigur ai ATI. Aceeasi placa video a mers bine pe un sistem, cu driverul original din pachet, dar introdusa in alt sistem dadea eroare si restart cu acelasi driver, dar merge foarte bine cu driverul din windows, adica nu mai instalez driver pentru ea ca o recunoaste sistemul si e ok. Chiar am incercat si download de driver de la ATI si tot face figuri. Si sunt la a treia placa video ATI (dupa update-uri), toate 3 functioneaza bine, insa doar cu varianta de driver potrivita pentru placa video si sistemul folosit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări