xragon Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 m-am uitat mai bine pe partea inferioara si am vazut doar 3 diode , ma gandesc ca redresarea sa fie facuta doar cu 2 diode . Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 (editat) redresarea sa fie facuta doar cu 2 diode . Cu una singura(monoalaternanta), celelalte pot fi de limitare a tensiunii semnalului. Editat Iulie 14, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2014 si daca am gasit alimentarea respectiv semnalul , pot face aceasta schema si sa o aplic intrarii de semnal ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 (editat) N-are sens sa utilizati la iesire 2N3055, curentul necesar pentru semnal este minor, cuplajul trebuie facut printr-un condensator, avand in vedere ca in varianta originala la intrare se aplica curent alternativ. Daca puteti preleva schema etajului de intrare, sugestiile ar fi mult mai la obiect. Editat Iulie 17, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum