Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hz panel meter

xragon

Postări Recomandate

Acest aparat conectat printr-un transformator coborator 220/24V va indica frecventa momentana a retelei, adica conform reglementarilor "frecventa: in 95% din saptamana, frecventa trebuie sa se incadreze in banda de 50 Hz ± 1% si in 100% din saptamana, in banda 50 Hz + 4% pana la 50 Hz - 6%;"

Editat de miron1947
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

13

• miron1947

10

• adicontakt

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

adica mai bi9ne ii iei piesele si le folosesti la altceva , la fel si carcasa

era bun eventual pentru inevrtoare de la 12 la 230 ca sa vezi frecventa de iesire a invertorului dar oricum mi se pare cam nefolositor aparatul

Link spre comentariu

am pus un traf de 2x6 , am luat 12v si merge , indica 50.0H , uneori si 49.9H , dar nu pot sa fac un montaj la care sa maresc si sa scad frecventa cu un 555 ? sau intr-un montaj de radio , dar e mica banda de actiune....

post-218683-0-74488900-1405173494_thumb.jpg

Link spre comentariu

eu cred ca in partea stanga se aplica semnalul si in partea dreapta se alimenteaza , dar ma lovesc de o intrebare anterioara , pe placa scrie + si - iar alimentarea lui se face prin alternativ , sunt confuz complet post-218683-0-64580300-1405254873_thumb.jpg

Link spre comentariu

cauta si vezi daca nu evre-o punte de diode sau 4 diode una langa alta pe acolo

e gresit silkscreenul , nu mai fi confuz, baga o poza la rezolutie buna cu montajul

Link spre comentariu

Asa este dificil de indentificat.Daca ati atasa o poza integrala mai clara cu montajul, fata/verso(pot fi plantate componente si pe cealalta fata) poate ne putem orienta.

Dar puteti incerca determinarea(cu montajul alimentat) prin deconectarea unui fir rosu, daca nu se mai aprinde afisajul, este alimentarea, daca afisajul arata 0000, este semnalul.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

am incercat azi , in timpul meu liber sa vad care sunt terminalele , dar nu am gasit , am incercat sa fac o parte din schema pe partea dreapta a cablajului 

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Link spre comentariu

cat ti-a luat sa scoti schema aia?

pana una alta ai facut poze cu fix ce e neinteresanta , afisajul , care parte dreapta? privita cum?  ce ai desenat este partea de alimentare

se pare ca rosu si negru sunt intrarea de masura

fa o poza de deasupra

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Schita Dvs. este incompleta, nu apare redresarea, verificati si pe cealalta parte a placii.

Din imaginile atasate firele libere din aceasta post-176697-0-41447500-1405328627_thumb.jpg imagine sunt cele de semnal.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări