Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hz panel meter

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

13

• miron1947

10

• adicontakt

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu are niste sisteme de prindere pe lateral? cu suruburi? sunt cel putin doua piese cu surub  care dupa ce bagi aparatul in gaura panoului prinzi aparatul cu ele

Link spre comentariu

Nu are din pacate nici o clema, dar tot nu stiu cum se monteaza, pe placa scrie + si - pe carcasa scrie vac. Cum se monteaza un astfel de aparat , si unde as putea sa il pun ?

Link spre comentariu

tu de fapt ce nu știi? cun se leagă electric sau cum se montează pe panou? pune o poza cu eticheta de deasupra

l.e. acum am vazut poza , pai daca masoara frecventa e norml sa fie de curent alternativ , curentul continuu are frecventa zero

se pare ca merge alimentat dintr-un traf de 24 de volti sa iti arate frecventa retelei 

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Da,eu nu stiu mare lucru despe aceste aparate, adica cum se monteaza, domeniul de masurare, unde se foloseste, eu practic stiu doar. Acele specificatii pe carcasa lui, si cam atat.G

Link spre comentariu

V-ati uitat in PDF-ul atasat de mine?

Acolo gasiti raspuns la tot ce ati intrebat, domeniul de masurare tipul si marimea tensiunii, modul de motare, inclusiv cotele decuparilor in panou.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

dar dvs. v-ati uitat la intrebarea mea ,eu nu stiu cum se leaga acest aparat , electronic

Daca intrebati cum se conecteaza, sigur n-ati consultat post-176697-0-79106100-1405170202_thumb.png PDF-ul.

In alta ordine de idei, nu stiu la ce va ajuta sa cuonasteti cu precizie de 0,1Hz frecventa retelei, ca aceasta este utilitatea aparatului.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări