florin323 Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 (editat) Buna ziua, tuturor ! Caut si eu pe cineva ( de preferat din Bucuresti sau imprejurimi), care sa imi poata repara/ reconditiona contra cost, partea electronica a unui radio Victoria 58 (S 571 A2) care era funtional pana in momentul cand, copil fiind am inceput sa iau diverse piese din el. Daca cineva poate sa imi puna in el sasiul de la un Victoria S 571 A (pe care il am functional), caruia sa ii schimbe ce piese imbatranite considera, si sa faca legaturile la ochiul magic pe care inca il mai am. Contact PM sau [email protected] Editat Iulie 11, 2014 de florin323 Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Buna, suna-ma la 0744441107 pentru contact. Multumesc, Nick. Link spre comentariu
florin323 Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Inca valabil, userul nichishoru, care s-a oferit sa ma ajute, are telefonul inchis sau a postat gresit numarul de telefon. Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Numarul e bun, eu am vorbit cu el de pe acest numar de mai multe ori, e un user serios si bun cunoscator...poate nu ati nimerit ora cea mai buna...ma feresc sa dau public numarul dupa ce in trecut am fost sunat de 2-3 ori inainte de 9 dimineata...prefer sa abordez initial corespondentul in scris...acolo nu ma trezeste daca scrie la ivirea zorilor ;) Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Inca valabil, userul nichishoru, care s-a oferit sa ma ajute, are telefonul inchis sau a postat gresit numarul de telefon. Cu scuzele de rigoare pentru intarziere: Nu e gresit numarul dar am fost plecat la casuta de la munte unde nu am semnal. Zilele astea stau in Bucuresti. PS: Multumiri lui Carageae pentru recomandari si am rugamintea sa ma suni deoarece nu mai am numarul tau (pierdut telefonul anul trecut cu tot cu agenda) Link spre comentariu
florin323 Postat Iulie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2014 Multumesc frumos, s-a rezolvat, intradevar, userul nichishoru este un foarte bun cunoscator,un om extraordinar pe care am avut onoarea sa il cunosc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum