Vizitator t3pos Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 am cumparat un dif de 10'' domotec de 4 ohmi!!am dat 650 mii pe el se merita???asta prima intrebare!!cine ma ajuta cu o carcasa de subwoofer pt acest dif!!!!va rog frumos sa ma ajuta ti si pe mine k nu ma pricep!!!!!!va multumesc anticipat!!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 16, 2004 Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 Pentru a te putea ajuta ai nevoie de parametrii Thiele-Small ai difuzorului si care sunt convins ca nu-i ai. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 da merita ce ai dat tu pe difuzoru alaare cam 100 w rms pe el scrie 400 presupun e un difuzor bunicel avind in vedere ca rezista si la 150 w citeva secunde :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 In difuzor bun de 100W RMS trebuie sa reziste cel putin 10 minute la 200W RMS :lol: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 pai eu am testat un difuzor dasta la 200 w si in 5 secunde a iesit fum din el . nu s-a ars dar nici mult nu mai avea .orcum la cit costa e foarte bun ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Atunci nu are mai mult de 40-60W rms Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 e uite asta nu stiam !poti sa imi explici si mie cum de anumite difuzoare de bas au 85 db si altele 100 db ?care este diferenta in constructie ? de este o diferenta asa mare Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Intrabare gra mi-ai pus, sensibilitatea difuzoarelor depind de o gramada de fatori. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 eu as vrea sa imi iau 2 difuzoare de bas marimea 25 cm sa aibe cam 200-300 w rms si peste 90 db dar din pacate nu prea stiu ce sa aleg poate imi dai tu niste exemple ! bine exemple care sa nu sara cu preturile in aer !eu am avut pina acum o multitudine de difuzoare dar toate au sensibilitatea mica si se misca cam fara efecte sonore profunde ! din cele mai ieftine am observat ca mai bunicele au fost crarioanele alea albe din nica turcesti ! pe care scrie ca ar avea 500 w . eu as vrea ceva pe la 100 euro difuzoru (30hz 35hz -- )sau mai jos daca se poate ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Nu stiu ce sa-ti recomand care sa fie mai ieftin de 100Euro si sa aiba o putere de 250W RMS. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 bine atunci recomandami la alte preturi !sau poate unele la 150 w ?! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Vezi ce gasesti de la PAudio sau Selenium, http://www.difuzoare.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum