Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boschmann

Vizitator unchyu2

Postări Recomandate

Vizitator unchyu2

Tocmai am pus mana pe frumusetiile astea 2 si vreau sa le dau un scop in viata :PImi puteti spune si mie cam la ce dimensiuni sa le fac incintele?Parametri disponibili:4"x6" woofer80Hz - 19 000 Hz90dB 1W/1m120W4 ohmi(asta e tot ce scrie pe cutie)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

3

• stefanev

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am avut si eu mai demult o pereche de 6" boschmann. In masina aveau bas destul de ok, dar in incinte nu prea aveau bas. Probabil ca incintele au fost prea mici pt ele, avand in vedere ca astea sunt facute sa lucreze cu volumul mare din portbagaj. Deci eu iti recomand sa faci incinte inchise cat mai mari aprox20L volum interior.

Link spre comentariu

Ai putea face o incinta slim: difuzorul il montezi pe verticala si latimea incintei o iei cat sati incapa difuzorul ~10-12cm si compensezi volumul printr-o adancime mai mare. Inaltimea o lasi asa cum e sau o maresti si aia. :weedman:

Link spre comentariu

mai bine le vinzi si iti iei niste difuzoare de casa ... ca daca vrei sa sune fain, ar trebui sa te orientezi spre altceva. In masina is de ajuns, dar intr-o camera de bloc nu prea o sa sune bine ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări