gymy Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Cu ce telecomanda as putea accesa meniul de cautare canale la televizorul asta ? Am incercat cu telecomenzi universale sau programabile dar nu merge.In manualul de instructiuni pentru accesarea acelui menu se apasa tasta stop de pe telecomanda dupa care tastele directionale stinga si dreapta.Am incercat si cu telecomanda RC 283501 care ar face toate functiile mai putin meniul de instalare. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 http://download.p4c.philips.com/files/1/14pv162_07/14pv162_07_dfu_eng.pdf Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 (editat) Majoritatea televizoarelor Philips cu video merg cu telecomanda pilot P3046 ,intrarea in meniul de cautare se face cu tasta "install" singurele exceptii care le-am intalnit ar fi cele cu sasiu Funai Z11,Z12 care merg cu MFY 1463. Nu puteti intra in meniul de programare pentru ca telecomenzile cu care ati incercat nu au tasta "install",au numai "meniu". Editat Iulie 10, 2014 de mariancalinescu Link spre comentariu
gymy Postat Iulie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2014 (editat) Am reusit cu o telecomanda programabila Alien Editat Iulie 11, 2014 de gymy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum