Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony DSC-S600

one

Postări Recomandate

Poza cu monitorul era de fapt poza cu tastatura, sa se vada literele de pe tastatura.Foarte ciudat nu vad la acest aparat un mod macro. Nici in manual nu scrie nimic sau nu am gasit eu, nici in setari. Asa ca nu am cum sa fac poze de aproape care sa iasa si bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

11

• Tavi

7

• nicul

3

• hugo

2

Top autori în acest subiect

nici al meu nu face cine stie ce macro, cred ca are 20 cm.

acum vrei si macro cand te-ai uitat la o diferenta de pret destul de mica. in titlu vorbeai si de W-30 care este cu totul altceva

uite o poza colorata facuta in 2005

Posted Image

Link spre comentariu

W30 are slabiciunea bateriei. La S600 am avut placuta surpriza sa constat ca are o autonomie mare cu acumulatori. Faptul ca nu are macro nu ma afecteaza asa de mult, caci nu am nevoie.Am gasit si eu pe net:"The DSC-S600 does not offer a user selectable Macro mode, but its lens can focus on a subject at a minimum distance of 12 cm (4.8 inches) at the wide angle end." Dar in realitate nu este 12cm distanta ci vreo 30-40. Oricum o sa mai experimentez.Aspectul nu ma deranjeaza, caci daca avea ditamai obiectivul dar lentilele tot alea, chiar nu stiu la ce imi folosea.Am cumparat acest aparat foto pentru peisaje. Intentionez sa fac la inceputul anului viitor o excursie in strainatate si de aceea doream aparat foto. O sa imi iau mai tarziu altul daca asta nu o sa imi mai placa.PS. Are si "macro" de la 12cm dar zoom-ul trebuie sa fie pe minim.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări