Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ibutton

criss

Postări Recomandate

Buna,

Doresc sa construiesc un modul cheie i-button, Attiny13 + ds1990.... am si gasit un exemplu dar nu reusesc sa introduc/citesc mai mult de o cheie in memorie.

atasez fisierele sursa + driverele

ds1990.zip

scrierea memoriei o fac prin intermediul avrdude:

avrdude -p t13 -c usbasp -v -twrite eeprom 0 0x0e 0xae 0xd1 0x49 0 0

cheia mea este: 05 00 00 0E AE D1 49 01 (citita din stanga spre dreapta), iar cealalta cheie: 1A 00 00 0E B2 03 DA 01 (tot din stanga citita) aceasta nu functioneaza deloc, desi este noua... per moment alta cheie nu am... as dori sa adaug vreo 6 chei...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

1

• unuldinei

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cand citesti din eeprom deschide in notepad ++   si vezi ce scrie acolo. sunt octetii  pe care-I scrii ?

stiu ca nu am reusit folosind doar write eeprom ci in felul asta ca bloc

#include <avr/eeprom.h>  uint8_t ee_parola[5];//un pic harcodat vectoru' astaee_parola[0] ='A';ee_parola[1] ='B';ee_parola[2] ='C';ee_parola[3] ='D';ee_parola[4] ='E';//si asta e functia care e recomandata //aici scrie la adresa 991 un bloc de 5 octeti , //bine inteles attiny13 nu are atata memorieeeprom_update_block ((const void*) ee_parola,(void *)991,5);

poate te ajuta ca asa merge sigur sa scrii in eeprom

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări