Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema everest ak=tda2111b

Vizitator ion baciu+59

Postări Recomandate

Am gasit un bilet in el.Cand l-am mai reparat cu alta ocazie se pare ca avea ceva probleme cu tubul.Am redus CL din service de la 14 la 5 deoarece se stingea TV-ul.I-am refacut alimentarea finalului video in felul cum l-am gasit ,am luminozitate mult mai buna dar reglarea screenului nu permite decat pana intr-ul anumit prag dupa care apare un brum pe imagine.Acum pe catozi la tub am in jur de 110v si este mult mai bine iluminat doar ca este cu luminozitatea la maxim.Probabil daca alimentez din alta parte cu 110v as putea sa-l mai ajut din screen si problema ar fi rezolvata.

Link spre comentariu

am avut si eu 3-4 din astea , dar nu am avut probleme pe partea finali video , doar pe sursa si cadre - problema a fost la unul cazut sau demontat de altcineva si era scos firul de bobine linii si nu mai stiam unde a fost - era un conector cam cu 5 pini din care alegeai in functie de tub , probabil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări