ionel sm Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Am gasit un bilet in el.Cand l-am mai reparat cu alta ocazie se pare ca avea ceva probleme cu tubul.Am redus CL din service de la 14 la 5 deoarece se stingea TV-ul.I-am refacut alimentarea finalului video in felul cum l-am gasit ,am luminozitate mult mai buna dar reglarea screenului nu permite decat pana intr-ul anumit prag dupa care apare un brum pe imagine.Acum pe catozi la tub am in jur de 110v si este mult mai bine iluminat doar ca este cu luminozitatea la maxim.Probabil daca alimentez din alta parte cu 110v as putea sa-l mai ajut din screen si problema ar fi rezolvata. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 am descarcat doua manuale de monitor cu acest tub si tensiunea pentru finali video = 80V asa se explica ce au facut chinezii la acest sasiu 1 Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Si cineva m-a intrebat daca este tub recuperat.Nu mi-am dat seama.Nu am stiut ca chinezii fac tvuri din tuburi de monitoare recuperate. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Si pe jugul trafo-linii cred ca sta "spanzurat"acel traf(un miez de chopper) ce face adaptarea BDH. Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Aveti dreptate.Asa este. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 am avut si eu 3-4 din astea , dar nu am avut probleme pe partea finali video , doar pe sursa si cadre - problema a fost la unul cazut sau demontat de altcineva si era scos firul de bobine linii si nu mai stiam unde a fost - era un conector cam cu 5 pini din care alegeai in functie de tub , probabil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum