stefank Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Buna ziua , acest televizor a fost adus de peste hotare cu simptomul imagine alb-spalacit , se mai vede meniul sau alt OSD dar vag . Banuind t-con defect am demontat placa de protectie al acestui modul si am gasit renumitul chip AS15-F care dupa 1 minut de functionare mi-a lasat pe deget urma chipului , defect AS15-F ? Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 " dupa 1 minut de functionare mi-a lasat pe deget urma chipului " - bine ca nu s'a ... imprastiat . Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 ok , multumesc pentru confirmare Link spre comentariu
laur_12 Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 (editat) " dupa 1 minut de functionare mi-a lasat pe deget urma chipului " - bine ca nu s'a ... imprastiat . zice bn am intilnit AS15-F ffff incinse, de am lasat eu amprenta pe el dar aceste defecte duc la intreruperea traseelor in panel Editat Iulie 8, 2014 de laur_12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum