Budreala Radu Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 (editat) Astăzi m-am ocupat de Zefir; am schimbat toți electroliticii( made in Japan, marcaj pe plus, niciunul nu mai era în parametrii; cei de 150uf avea unul 33uf, celălalt 18uf....) și a început să funcționeze, dar încet, ca volum sonor. Am luat la măsurători( greu de lucru, cu multe fire pe partea cablajului, noroc cu schema de la începutul topicului... altfel, foarte greu!) Și am ajuns la tranzistorul driver din etajul final 2sb171, cu scurtcircuit b-e. L-am schimbat cu un eft351, colector marcat cu albastru, și acum am un volum sonor maxim, mi se pare chiar prea tare.... Oricum, își merită laudele!!! Își va lua locul langa semenii lui. Editat Decembrie 5, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
Elservius Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Felicitări d-nule @Budreala Radu! Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 La 05.12.2023 la 18:54, Budreala Radu a spus: Astăzi m-am ocupat de Zefir; am schimbat toți electroliticii( made in Japan, marcaj pe plus, niciunul nu mai era în parametrii; cei de 150uf avea unul 33uf, celălalt 18uf....) și a început să funcționeze, dar încet, ca volum sonor. Am luat la măsurători( greu de lucru, cu multe fire pe partea cablajului, noroc cu schema de la începutul topicului... altfel, foarte greu!) Și am ajuns la tranzistorul driver din etajul final 2sb171, cu scurtcircuit b-e. L-am schimbat cu un eft351, colector marcat cu albastru, și acum am un volum sonor maxim, mi se pare chiar prea tare.... Oricum, își merită laudele!!! Își va lua locul langa semenii lui. Daca e vorba de aparatul " japonez" postat in ajun, ala e S 631 T, Zefir e altceva ... Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 https://ibb.co/kyRJcYL https://ibb.co/BjMnJXr Corect, @okean! Fiind asemănătoare la exterior, am folosit genericul... zefir! O observație bună! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum