Marele Savant Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 va pot ajuta daca doriti! incercati totusi sa-i oferiti 30 de lire, nu cred ca are multi clienti la el! eventual vedeti ce contraoferta va face! 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pfff ! La asta de mai jos ma refeream . Astept sa trec de Pasti pe la cumnato-meu si asa sa arunc o vorba , poate m-il ia nepotul care lucreaza acolo. VAnzatorul vrea 50 de lire net pe aparat si sa-i mai fac si oferta ,...daca vede ca is din Romania... si deja a specificat ca nu vinde aici... nu stiu ce sa zic. Oricum multumesc si tinem legatura daca nu rezolv cu nepotul .Nu inteleg totusi de ce sa nu trimita in Romania , oricum site-ul isi ia banii in secunda 0 deci nu ai cum sa dai teapa. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 La el ma refeream si eu! din moment ce are optiunea sa-i faceti o oferta, inseamna ca mai poate lasa! 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 O sa-l mai las putin pana la Paste sa vad ce discut pe acolo. Sincer sunt dispus chiar si 50 L + transport sa il iau dar astept precum v-am zis sa discut cu nepotul. Oricum , cum ati zis nu cred ca se inghesuie nimeni la cumparat deocamdata . Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Am facut o oferta precum ati zis de 30L . Sa vad ce raspuns primesc . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Cred ca nu am fost eu prea clar, daca nu trimite in Ro si dv. aveti cont de ro nu cred ca rezolvati nimic, trebuia facuta prin persoana care poate sa cumpere din UK si sa il trimita in tara! 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Stiu, am inteles , insa nu am nimic de pierdut. M-am gandit ca poate se rasgandeste si trimite .Deocamdata inca nu a dat nici un raspuns. Link spre comentariu
vranceanu Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Sa inteleg ca a acceptat ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Desigur! Link spre comentariu
victrola20 Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Felicitari pentru colectie , Daca imi permiteti va pot da un sfat, Daca vreti sa restaurati butoanele cat si carcasele ingalbenite de soare acestea se pot restaura , fara nici un pericol de a sterge marcajele , cu perhidrol 12%.(important procentajul pentru ca exista si cu 9%) Se unge plasticul cu perhidrol ,se acopera dupa aceea cu o folie alimentara transparenta si se tine la soare 4-5 ore sau in lumina ultravioleta (mai complicat de realizat) , dupa care se spala cu apa foarte bine. Rezultatul este verificat si este absolut senzational, ,proba am facut-o inclusiv pe butoane de osciloscop care erau inscriptionate fara sa se stearga scrisul cat si diverse carcase de radio ingalbenite. Solutia costa 2-3 lei o gasisti in orice magazin cu produse cosmetice. 3 Link spre comentariu
vranceanu Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Da, multumesc voi incerca sa vad cum se comporta . Sunt unele piese din plastic care sunt inscriptionate si mi-e sa nu ,,albeasca'' si inscriptiile . Oricum , momentan am alte probleme prioritare de rezolvat . Link spre comentariu
d-david Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Salut, are cineva si poate posta schema de la rr zefir 7tranzistoare. Am gasit-o in almanahul Tehnium '82 pag.180 si undeva pe net, dar este de rezolutie foarte slaba. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) Salut, ia vezi, asta e mai buna? Ar mai fi cateva variante, dar asta mi s-a parut inteligibila. Editat Iunie 22, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
d-david Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Este perfecta. Multumes mult. Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum