gauss Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Nici oamenii nu sant toti la fel ... , si functioneaza deficitar cu piese de schimb de imprumut . Felicitari ( nu ca ati avea nevoie , sau sant primele ... , sau ultimele ) , pentru perseverenta , rabdare , cunostiinte ... , per ansamblu ( nu suma ... ) pasiunea ! Urmaresc topicul cu interes si incantare ! P.S. - un gand bun pentru regretatul Kripton ... , s - ar fi bucurat sa vada si sa participe . Probabil se uita , de undeva de sus ... Editat Ianuarie 18, 2019 de gauss 2 Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Pffff! De fiecare data cand desfac un aparat din astea ma gandesc la el. Ar fi fost o chestie interesanta cred daca nu ne parasea si participa si Dansul direct la discutii. Dar poate cum ziceti , urmareste de acolo si poate se bucura . APP , cand faceam lipituri la asta ultimul m-am gandit si la Dvs pt ca smacul de pe placa mirosea diferit fata de astea mai noi cand atingeam cu pistolul de lipit. O incantare olfactiva nu altceva .Stiti , a fost mai in urma discutia cu mirositorii de maglavaisuri vechi . Editat Ianuarie 18, 2019 de vranceanu 1 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 (editat) Nu uit nimic . Desi multe ar fi trebuit ... Trei sferturi din viata o datorez memoriei , celalalt sfert ca am pus in aplicare ce am inmagazinat in cotloanele creierului De - acolo au iesit bani pentru alimente , haine , spagi si alte marafeturi . Chiar si pentru radiouri , si alte " fiare " , la propriu . In fine ... Editat Ianuarie 18, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 La 18.01.2019 la 10:57, vranceanu a spus: nu am putut alinia corect RF sub nici o forma din cauza condensatorului variabil cred . Va ramane in asteptare pana la gasirea unor ,,organe'' originale Coletul e facut de 2 zile, dar n-am reusit sa ajung la posta.Dau de stire cand a plecat. Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Cand puteti Dvs , nu sta nimeni in apa acuma . Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Este radioAlfa.djvureceptorul alfa . Editat Ianuarie 25, 2019 de adi1967 Link spre comentariu
AFCtin Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Just now, adi1967 said: Este radioreceptorul alfa . Buna seara Multumesc pt raspuns. Oare dece la astfel de radio au combinat UM cu US? Cu stima, Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 A existat si varianta cu UL si UM, fabricata la Tehnoton. Link spre comentariu
AFCtin Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Cu stima, PS Am sa caut schema sa incerc sa-l pun in functiune. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Varianta Tehnoton, cu US si UM Si varianta de Electronica cu UL si UM. Editat Ianuarie 25, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Pentru d-ul Vrancenu:la colecția d-tra de S631T este nimerit să existe si strămoșul acestuia National T-15L.M-ar fi interesat ei pe mine dar deocamdată am epuizat bugetul. 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Acuma am vazut . Daaaa , multumesc foarte mult pt postare , voi incerca sa vad daca pot face tranzactia . In Decembrie , m-am cam chinuit sa iau un National Panasonic din Oregon -SUA . Pana la urma am reusit insa mi l-a trimis pe 4 Dec si l-am primit pe 24 in vama Iasi unde am mai platit si taxe vamale 11 Euro. S-a compensat totusi efortul pt ca proprietara mi-a trimis in pachetsi prajituri de casa americane (un fel de turta dulce dar cu multa scortisoara ). Sa vad , poate din Germania e mai usor . Oricum , va multumesc mult si sper sa pun la colectie si ,,mama'' lui S 631 T . Editat Februarie 2, 2019 de validae erori de tipar Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) P.S . Spor si rezultate la noi achizitii . Interesant ( este ca ) ca produsele romanesti au avut stramosi din tari cu mai multa apa calda ... , ma rog , unele din cele reprezentative . Am pus si eu mai de mult foto cu alte inspiratii , pentru aparate ( portative ) mai mari . Editat Februarie 2, 2019 de validae 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) La 30.01.2019 la 8:15, Marcel dinulica a spus: Pentru d-ul Vrancenu:la colecția d-tra de S631T este nimerit să existe si strămoșul acestuia National T-15L.M-ar fi interesat ei pe mine dar deocamdată am epuizat bugetul. Astazi am reusit sa il cumpar Domnule @Marcel dinulica . Si eu am avut contul gooool pana acuma . Va multumesc mult pentru pont. Chiar ca va fi o colectie cu un istoric cat mai complet avand ,,stramosul'' printre ele. Acuma , sa il vad si ajuns acasa si ce probleme o fi avand ... Editat Februarie 10, 2019 de vranceanu 2 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Felicitari ( sincere ) . Poate ne tineti la curent ... , ce si cum ! Personal sant foarte curios ( de orice amanunt ) . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum