Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Electronica S 631 T

elctropan

Postări Recomandate

Nici oamenii nu sant toti la fel ... , si functioneaza deficitar cu piese de schimb de imprumut . Felicitari ( nu ca ati avea nevoie , sau sant primele ... , sau ultimele ) , pentru perseverenta , rabdare , cunostiinte ... , per ansamblu ( nu suma ... ) pasiunea ! Urmaresc topicul cu interes si incantare !

P.S. - un gand bun pentru regretatul Kripton ... , s - ar fi bucurat sa vada si sa participe . Probabil se uita , de undeva de sus ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pffff! De fiecare data cand desfac un aparat din astea ma gandesc la el. Ar fi fost o chestie interesanta cred daca nu ne parasea si participa si Dansul direct la discutii.  Dar poate cum ziceti , urmareste de acolo si poate se bucura . APP , cand faceam lipituri la asta ultimul m-am gandit si la Dvs pt ca smacul de pe placa mirosea diferit fata de astea mai noi cand atingeam cu pistolul de lipit. O incantare olfactiva nu altceva .Stiti , a fost mai in urma discutia cu mirositorii de maglavaisuri vechi .:rade:

Editat de vranceanu
Link spre comentariu

Nu uit nimic .  Desi multe ar fi trebuit ... Trei sferturi din viata o datorez memoriei , celalalt sfert ca am pus in aplicare ce am inmagazinat in cotloanele creierului  De - acolo au iesit bani pentru alimente , haine , spagi si alte marafeturi . Chiar si pentru radiouri , si alte " fiare " , la propriu . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 18.01.2019 la 10:57, vranceanu a spus:

nu am putut alinia corect RF sub nici o forma din cauza condensatorului variabil cred  . Va ramane in asteptare pana la gasirea unor ,,organe'' originale

Coletul e facut de 2 zile, dar n-am reusit sa ajung la posta.Dau de stire cand a plecat.

Link spre comentariu

Pentru d-ul Vrancenu:la colecția d-tra de S631T este nimerit să existe  si strămoșul acestuia National T-15L.M-ar fi interesat ei pe mine dar deocamdată am epuizat bugetul.

Screenshot_20190128-210536_800x562.jpg

Link spre comentariu

Acuma am vazut . Daaaa , multumesc foarte mult pt postare , voi incerca sa vad daca pot face tranzactia . In Decembrie , m-am cam chinuit sa iau un National Panasonic din Oregon -SUA . Pana la urma am reusit insa mi l-a trimis pe 4 Dec si l-am primit pe 24 in vama Iasi unde am mai platit si taxe vamale 11 Euro. S-a compensat totusi efortul pt ca proprietara mi-a trimis in pachetsi prajituri de casa americane (un fel de turta dulce dar cu multa scortisoara ). Sa vad , poate din Germania e mai usor . Oricum , va multumesc mult si sper sa pun la colectie si ,,mama'' lui S 631 T . 

Editat de validae
erori de tipar
Link spre comentariu

P.S . Spor si rezultate la  noi achizitii . Interesant  ( este ca ) ca produsele romanesti au avut stramosi din tari cu mai multa apa calda ... , ma rog , unele din cele reprezentative . Am pus si eu mai de mult foto cu alte inspiratii , pentru aparate ( portative ) mai mari .

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 30.01.2019 la 8:15, Marcel dinulica a spus:

Pentru d-ul Vrancenu:la colecția d-tra de S631T este nimerit să existe  si strămoșul acestuia National T-15L.M-ar fi interesat ei pe mine dar deocamdată am epuizat bugetul.

Screenshot_20190128-210536_800x562.jpg

Astazi am reusit sa il cumpar Domnule @Marcel dinulica . Si eu am avut contul gooool pana acuma  . Va multumesc mult pentru pont. Chiar ca va fi o colectie cu un istoric cat mai complet avand ,,stramosul'' printre ele. 

ECgCE8f.jpg

Acuma , sa il vad si ajuns acasa si ce probleme o fi avand ...

Editat de vranceanu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări