Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Deci sa incep cu inceputul.As dori doua filtre pe 2 cai (basi /inalte ) .Difuzorul de basi e de 150W iar inaltele 200W . Daca poate sa ma ajute cineva cu o schema sau daca stie cineva de unde as putea sa cumpar (la un pret acceptabil) Sunt din maramures baia mare . Astept raspuns cat mai repede . Link spre comentariu
crexy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 esti sigur ca inalta are 200w ??!?si basu 150w ? ai vreo poza cu inalta ? Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 nu ma nici o poza cu inalta dar asa scrie pe ea si asa a zis si cand am cumparat-o ca e 200W pe titan PS am uitat sa specific ca sunt pe 4 Ohm Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 daca ai avea inalta de 200W va acoperi total wooferul, insa nu are cum sa ai atat!!! Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 nici o poza cu inalta dar asa scrie pe ea si asa a zis si cand am cumparat-o Daca tu crezi ce scrie.. :drinkers: ..nu vreau sa te jignesc, dar am impresia ca ce ai tu e chinezism... :goodman: Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 200W atat scrie pe ele si atat mi-au zis si cand le-am cumparat . am pus si ceva poza cu ele . c-am proaste pozele facute cu web cam Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 nu e nici o jignire s-au putea sa fie chinezesti dar ce mai pot sa fac acuma ?? as dori un filtru pt boxe de 200 W pe 4 ohm daca stiti o schema undeva sau de unde sa cumpar . Cer acuma sfatul vostru pt ca vad ca va stiti si nu mai vreau sa iau teapa si cu filtrerele daca cu inaltele am luat. daca ma puteti ajuta as fi recunoscator Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 inaltele alea sunt de toata jena dar uite ca iti poti face si tu singur filtrele apeland la acest calculator http://www.izatech.ro/Calculator%20filtre.htm as recomanda 12db pe bas si 18db pe inalte si le tai la 2k Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 eu am incercat acolo si nu vad nica ieri db numai ohm nu ai putea sa imi zic la care de acolo sa bag datele alea ?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Terzo Ordine (18db/octave) Linkwitz-Riley Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 nu reusesc nu ai putea sa imi bagi datelke tot sa calculezi si sa imi dai un print screen ?? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 asta ar4 fi asa ca filtru generic fara grafice nu pot garanta sub nici o forma ca va suna bine si ar mai ramane problema atenuarii inaltei..... buba e ca nu stiu sensibilitatea la difuzoare Link spre comentariu
Vizitator DiabloDiablo Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 ok mersy mult si scuzat atatea intrebari tampite . Link spre comentariu
Vizitator DJ_ON2007 Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 am si eu aceeasi problema.am driver comp 34b de la kon si vreau sa-i fac un l-pad pt el.la cati db sa-l tai?va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 pai basul tau cat are ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum