Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa baza defecta

kata_tel

Postări Recomandate

se incalzeste tare chipsetul bifat in poza cu x iam schimbat radiatorul cu unul mai mare. la fel face am observat ca se incalzesc cele 3 tranzistoare sau stabilizatoare ce sunt incercuite de langa procesor. ba9u5h sunt 3 bucati . celellate de sus sunt ba9v2p. se pot schimba sau cum sa le masor exact. ms

post-189978-0-28632900-1404638755_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dar functioneaza placa? Sau e moarta si se incalzeste sudul + mosfetii?

Ca idee placa e veche, nu se merita depanarea ei, poate doar daca vrei sa-ti demonstrezi ca esti in stare sau daca nu ai pretentii prea ridicate de la computator.....

Link spre comentariu

vreau sa o fac asa sa am un sistem de rezerva. merge sistemul pun windosul merge putin si se blocheaza. cand era instalat un wind7 nu mergeau usburile . ms

Link spre comentariu

daca sudul se incalzeste f tare si nu poti tine mana pe el atunci este defect si de aceea face defectul descris de tine,merge putin si cand se incinge  nu mai lucreaza cum trebuie.

Link spre comentariu

Ala e un stabilizator de 3.3v si alimenteaza ceva in southbridge (cipul de sub radiatorul mic). Staburile se mai ard dar mai rar. Mai degraba as zice south defect, de aia se incalzeste stabul. Nu merita reparata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări