kata_tel Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 se incalzeste tare chipsetul bifat in poza cu x iam schimbat radiatorul cu unul mai mare. la fel face am observat ca se incalzesc cele 3 tranzistoare sau stabilizatoare ce sunt incercuite de langa procesor. ba9u5h sunt 3 bucati . celellate de sus sunt ba9v2p. se pot schimba sau cum sa le masor exact. ms Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 Dar functioneaza placa? Sau e moarta si se incalzeste sudul + mosfetii? Ca idee placa e veche, nu se merita depanarea ei, poate doar daca vrei sa-ti demonstrezi ca esti in stare sau daca nu ai pretentii prea ridicate de la computator..... Link spre comentariu
kata_tel Postat Iulie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2014 vreau sa o fac asa sa am un sistem de rezerva. merge sistemul pun windosul merge putin si se blocheaza. cand era instalat un wind7 nu mergeau usburile . ms Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 daca sudul se incalzeste f tare si nu poti tine mana pe el atunci este defect si de aceea face defectul descris de tine,merge putin si cand se incinge nu mai lucreaza cum trebuie. Link spre comentariu
adryano Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 Poate imi da cineva vreo parere, idee...detin o placa de baza Gygabyte GA-G31M-S2L, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov , elementul marcat in poza se infierbanta. Placa nu este functionala. Merita a fi reparata? infara de elementul marcat, oare mai poate avea ceva defect? multumesc. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Ala e un stabilizator de 3.3v si alimenteaza ceva in southbridge (cipul de sub radiatorul mic). Staburile se mai ard dar mai rar. Mai degraba as zice south defect, de aia se incalzeste stabul. Nu merita reparata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum