Kytan666 Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 salutare .. am o placa video radeon 9800 parca ,nu conteaza ;cu mufa de alimentare pe placa la unul din pin de la contact imperfect s-a incins putin si pe 4 condensatori de pe placa am 13 ohmi si am gasit 2 tranzistori cred care intre 2 pini au 13 ohmi , altii identici dau normal si par sa fie bipolari dupa masuratori.. calculatorul da eroare de verificare a alimentarii placii si pini fac toti contact cu placa....pe ei scrie ON in cerculet deci.. national semiconductor .. la ei pe site nu am gasit, iar in liste cu smd nu.. 505 ON T60 NO2R cam asa arata ce scrie pe ei :prayer: Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 "pe ei scrie ON in cerculet deci.. national semiconductor " se va citi "pe ei scrie ON in cerculet deci.. NU e national semiconductor" :yawinkle: http://www.onsemi.com/pub/Collateral/NTD60N02R-D.PDF Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 aaaaaa daaaaaaaaaaa upsy :weedman: am uitat d-astia... ms mult ciripacu problema e .. cu ce il schimb ? Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Cu letconu'... :yawinkle: Acuma pe bune... cauta un tranzistor care il poti gasi si are caracteristici asemanatoare. E ceva de cautat, dar nu cred ca ai alta cale. Indiferent ce capsula pui, nu uita sa asiguri cumva racire. Alea (nu) se raceau prin contactul cu foaia de cupru de pe cablaj.Cirip Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2006 are cineva o idee ....? cu ce asi putea inlocui mosfetu asta ? ceva in capsula TO220 .. am gasit echivalenti la el dar tot SMD si nu gasesc de cumparat... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2006 gata placa a fost declarata oficial decedata .. nu sunt mosi de vina.. dupa ce am dat aproape tot ce se putea da jos de pe ea .. si piesele sunt bune .. exista undeva si dupa trasee toate duc spre procu grafic.. unde e un scurt.. :smt051 :smt059 :angel8: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum