mariand Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 ESR-ul din revista Elektor: Simbolul ca o scarita trebuia sa fie omega dar din cauza LCD-ului cumparat de la bulgari care am inteles ca este cu caractere chirilice afisaza ca in poze,pe un LCD obisnuit de 2 ori 16 simbolul apare corect. Link spre comentariu
kiwi Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Da,sursa functioneaza Ok,la superscaner o sa revin maine cu cateva poze in stadiul in care se afla.Mai am de montat quartzul de 42,500MHz pe care din pacate nu-l am inca.In rest sper sa functionezecorect.Unde ai gasit cuart de 42.500 mariand,ca ma intereseaza si pe mine. Link spre comentariu
deep-blue Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Mai sa fie, acum vre-o saptamana am construit frecventz-metrul cu PIC16F84A, ca acuma sa-mi dau seama ca puteam construi un aparat si mai util doar cu un pic mai mult efort. Dar ma consolez cu faptul ca merge fara probleme pana la 100MHz fara prescaler ! Functioneaza intre 45-860Mhz(scaner radio).Link:http://hem.passagen.se/communication/supertuner.htmlNu stiu de ce dar link-ul de mai sus ma duce pe http://www.passagen.se/. Se poate pune aici un zip cu pagina respectiva daca o mai are cineva ? Ma intereseaza scanerul acela iar Google Cache nu are imaginile din pagina. Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Pozele cu scanerul: Nu sunt montate cateva componente,insa am nevoie de quartz-ul de 42,500MHz cum fac sa dau comanda de cablaj ?? am alt tuner merge are si ala pini de I2C si alimentare 9 volti 33 V vad ca nu sunt folisiti aici pe placa tie ti-a reusit montajul cum merge poti descide un topic nou despre scanner ?? as vrea sa folosesc 16f877 un lcd si ceva butoane sa salvez frecventele in memorie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum