mariand Postat Martie 6, 2007 Autor Partajează Postat Martie 6, 2007 Releul este exact ca cele de monitor care schimba rezolutia(la unele monitoare).Daca nu ai releu treci pe la serviciu pe la mine si-ti dau eu unul.Schema merge cu releu de 12V sau cu releu de 5V,in functie de releu se monteaza o rezistenta sau nu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Eu am un releu de 6 V. In acest caz probabil ca montez rezistenta aia de 100 ohm. Alta intrebare: SW1...5 sunt fara retinere? Adica dau doar impuls? Link spre comentariu
mariand Postat Martie 13, 2007 Autor Partajează Postat Martie 13, 2007 Da,sunt fara retinere,decat 6 este cu retinere prin care se alimenteaza montajul. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Mersi. De 6 m-am prins, de restul nu eram sigur. Mai astept sa-mi vina programatorul si alimentez montajul. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Mi-a venit programatorul! Acum am dat de alta belea: nu pot downloada fisierul .hex pentru PIC. Poate cineva sa mi-l trimita si mie la [email protected]? Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Multumesc celor care m-au ajutat! :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator mvictor Postat Ianuarie 1, 2008 Partajează Postat Ianuarie 1, 2008 Am facut si eu schema, dar am reusit sa comut pe "Frequency" numai dupa ce am pus o rezistenta de 1K intre masa si pinul 8 al PIC-ului (RB2). Problema mea este ca nu reusesc sa-l conving sa-mi arate pe display "Cristal" - poate nici nu trebuie, dar oricum ar trebui sa masoare ceva pe X, si el nu vrea, please o mana de ajutor. Multumesc Link spre comentariu
yo7but Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Daca ma poate ajuta cineva si pe mine cu toata documentatia (schema, .hex, etc.) pentru ca vad ca nu merge s-o iau direct de la sursa. Multumesc [email protected] Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 luati de aici ! pentru ca se pare ca hamradioindia.org nu mai functioneaza. merge asa cum este in schema, fara alte imbunatatiri, cel mult jonglat cu cond. de la oscilatorul pt. testat cristale ca sa mearga pe o plaja mare de valori. de asemenea se va folosi un 4066 cit mai rapid -HCT de ex. distractia va fi la comutatorul de functii dar cu ceva bunavointa se rezolva si asta. succes, emil Link spre comentariu
Vizitator mvictor Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 La mine oscilatorul pentru testat cristale nu a functionat decat dupa ce am modificat relativ radical schema, adica am renuntat la trimmeram schimbat condensatoarele de 470p cu 220p si cel de la masa de 100p, am renuntat la rezistanta de la baza tranzistorului la masa am schimbat rezistenta din emitor cu 2k2am renuntat la rezistenta din colectorul tranzistorului si l-am pus direct la +prin comutatorul de functii pentru domeniile de frecventa (frecventa si oscilator quartz) am pus la masa prin 1k RB2Numai asa a mers, dar merge ireprosabil. De fapt mai am de verificat partea de inductantmetru cat de exacta este (etalonarea). Link spre comentariu
benishor Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Stie cineva ce cod au acele switchuri fara retinere pe metrafo ? Link spre comentariu
Vizitator energie Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Acele switchuri fara retinere parca se numesc si microintrerupatoare. Stie cineva cum as putea modifica hex-ul ca sa imi apara numele meu nu VU3WIJ si sa traduc in romana ce apare pe afisor? Io am renuntat doar la trimmeri si functioneaza foarte bine. Link spre comentariu
gogoo Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 O intrebare.Eu am acasa pic 16f84a pot sa il folosesc pe acesta in loc de pic16f84 ?M-am apucat sa il fac si eu.Sper sa iasa. Link spre comentariu
Kuki Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Ai citit ce-i in zip-ul cu 4 posturi mai sus? Link spre comentariu
mariand Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 O intrebare.Eu am acasa pic 16f84a pot sa il folosesc pe acesta in loc de pic16f84 ?M-am apucat sa il fac si eu.Sper sa iasa.Este OK.Curand o sa mai postez doua noi proiecte cu PIC16F84Sursa controlata de PIC16F84 EP-0115(epsicom)25V,2,5A - finalizata,functioneaza OKSuperscanerul de aici:http://hem.passagen.se/communication/supertuner.htmlinca in lucru,in cateva zile poze.Bafta gogoo :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum