Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FCL-X cu pic 16F84

mariand

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariand

17

• yo9hrb

4

• Zerro

4

• Depanatoru

3

Top autori în acest subiect

Ca asa m-am invatat ... poate vreau sa-l modific ... credeam ca tu ai refacut pcb-ul .... scuze de deranj ...Toate cele bune!

Nu este nici un deranj,dar functioneaza foarte bine asa cum este realizat.Poate doar daca vrei sa-ti reconfigurezi cablajul pentru altfel de comutator pe intrare(functii).

eu nu am reusit sa aflu pana la cat masoara la fiecare categorie in parte. la frecvente am vazut ca zice de 30mhz dar LC nu am vazut sa scrie...

Da asa este nici eu nu am vazut nici un fel de detalii pana la cat trebuie sa masoare.Dar frecventa se poate usor mari scala cu un prescaler iar inductante si capacitati o sa revin cu amanunte dupa ce montez si comutatorul de intrare si functii.
Link spre comentariu

Pentru LCD-urile de 2x16 a reusit cineva sa afiseze ceva pe ele ??? eu chiar nu reusesc ... tot ce pot e sa "umplu" prima linie a LCD-ului ... cred ca nu fac corect initializarea ... daca are cineva ceva cod sursa in C pentru ele sau un datasheet mai compet si e binevoitor sa posteze aici ar fi minunat !!!Multumesc anticipat!

Ai reusit ceva cu afisajele?Afisajele sunt foarte bune si sunt cumparate de la Sofian.Cele doua din poza de mai sus.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

SalutDemult am pus ochiul pe acest proiect insa cineva mi-o luat-o inainte schema originala fiind a unui autor rus Norok ca domnul Marian D a sapat si a gasit o varianta cu componente normale varianta mea era SMD si imi dadea multa bataie de cap.Felicitari domnule Mariand de acest montaj realizat in curand il fac si eu mi se pare foarte simplu :supz:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Aici in schema am vazut 2pole 4ways am inteles ca e ceva de intrari ca un fel de selector daca cunoaste cineva mai bine poate imi explica si mie va rog ca vreau sa imi fac acest proiect.. SI cum se numeste releul din schema ca si pe asta ma chinui sa-l gasesc doar daca este releu 12V/5A nu pe 5V?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări